Eycc Of Empayırz Üç
-
Serinin üçüncü oyunu hakkında fikirleriniz neler...
bu oyunda da Türkleri her zamanki gibi güçlü bir ırk yapmışlar...Yeniçerilere bir de yakın dövüş özelliği eklenmiş...topçular gene çok sağlam...
Amaaa makinede baya kasıyor..oynanabilirliği arttırmanız için grafikleri düşürmeniz önerilir..
-
wala ben cok begendim. hersey cok harika olmus. istanbulla oyuna devam ediorum zaten su an. grafikler süper, oyun mantıgı da iyice yerine oturmus, 2'deki salaklıklar hemen hemen bitmis. pc daha zekice oynuyor. e biraz zevki cıkıyor dogal olarak. favori unitlerim tabiki yeniceriler, great bombardlar bi de büyük topcu gemileri... performans konusuna gelince.. 128 mb ram, 64 mb ekran kartıyla oynuorum :] ilk basta kaldırmaz die yüklemedim. sonra bi deniyim dedim. overclock programları fln denedim ise yaramadı. en son tweak xp'yi yükledim, onun grafik optimizasyonunu yaptım, grafik ayarlarından efektleri fln da kapatınca su an rahat diyebilecegim kadar oynuyorum.
-
dostlar ben bunu kurdum lakın oynayamadım o kadar yavstıkı bır oyunu acmak 15 dk suruyordu makınanın konfıgurasyonu guzel 128 ekran kartı 768 ram var ama cok kastı makınayı oynayamadım tweak xp den bahsetmıssısn tam olarak acıklarmısın ve nerden ındırebılırız lınk verebılırmısın sımdıden tesekurler....
-
fmk eğer grafiklerin hepsini düşürürsen oyun takılmıyor...
-
karatahta bunu yazdı:
fmk eğer grafiklerin hepsini düşürürsen oyun takılmıyor...
nerden dusurecegım onuda bılmıyorum ben bu oyun grafık felan konsunda baya bı cahılım dostum ama oyunun fılımlerı guzel oynayamadım delı oldum nerden ındırecegız bu grafıklerı yardımcı olabılırmısın -
çok dandik a.q oyunun neredeyse tamamında TÜrk lere karı savaşıyon yok maltayı kurtalyıyon yok orda Türklere karşı savaşıyon hiç sevmedim
-
oyun cok guzelde save ettigim oyunu geri acamiorum :D
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
çok dandik a.q oyunun neredeyse tamamında TÜrk lere karı savaşıyon yok maltayı kurtalyıyon yok orda Türklere karşı savaşıyon hiç sevmedim
Sana katılıyorum dostum evet bu olay üzücü.
-
adamlarn savaştan yürüyerek kaçması çok saçma
-
ilk basta türklere karsı savasıosun ama daha sonra dost oluosun şahinle :\
Toplam Hit: 1766 Toplam Mesaj: 10