Eyi Yapmıs Mıyım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    İşlemcinin soket tipini değiştirmek bana elginç geldi yapam dedim. benim board 478 li bir sokete sahip bunu 775 veya 754 ,939 buna benzer socket tiplerinde uygulayabilirim ısınma
    6derece düştü(bu arada 754 ü denedim aslında 939 daha basit ile olurmus )
    öncelikle socket giriş yerlerini söktüm sonra board üzerinde fanın nereye geldiğine baktım(yeni fan) buraları board uzerinde işaretledim aldım matkabı yavas yavas delikleri delmeye basladım sarsmadan incitmeden...(çok eyiyimdir bu konuda söylemesi ayıptır) tmm sonra arkadan kitleyiciyi de ayarladım..
    haa kanallar felan veya giriş çıkış yerlerine bir zarar gelmemesi için ufak bir parca kullandım.. (bunu yaparken bide sigara içiyorum nasıl oldu basardım hayret)
    aslında ayıkken aklıma geldi aslında board bosuna garanti dısı kaldı a.k socket girişini 754 uydurabilidim bu eyi bir fikir olurdu ama neyse oldu bir kere....

garanti kaygınız yoksa sizde deneyin hojalar baya eyi oluyo insan stres atıyo vallaha...

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    Donanımdan anlamam ama iyi yapmısın galiba :D

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    helal olsun elektronik le aran iyi herhalde

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
Toplam Hit: 1218 Toplam Mesaj: 3