Eylül'e Kadar Çalışacağım Bir İş Arıyorum.
-
Arkadaşlar merhaba,eylül'de okula başlayacağım ama yüksek miktarda kart borcum var yani ortalama 1.5 ay çalışacağım bir iş arıyorum istanbul'da ikamet ediyorum,mesleğin nedir diye soracak olursanız bir çok kurumsal firmanın çağrı merkezinde müşteri temsilciliği ve sıfır satış yaptım,önerilerinize açğım.
-
Burger King ve Mc uygundur
-
kasiyer olabilirsin.migros,bim.. vs.
ama sabır şart =)
-
aynı durumdayım bende, migrosa vs başvurdum dönen olmadı :(
-
pronet olmayacak gibi takip
-
ağustos ortasına kadar ferdi kaza sigortası satın satış başına %10 vereyim 1000 TL lik satıştan sonra %20 vereyim
bedelini komisyonunuzu kesip havale edersiniz bende sigortalıya poliçesini postalarım
30.000 TL teminatlı Yıl /30 TL
60.000 TL teminatlı Yıl /60 TL
90.000 TL teminatlı Yıl /90 TL
-
@dj_alper şu sigortalar hakkında biraz daha bilgi versene ?ayrıntı falan? mümkünse poliçeyi şartları falan at? başka merak edende olucaktır diye pm atmadım burdan yazdım
-
lalada bunu yazdı:
-----------------------------@dj_alper şu sigortalar hakkında biraz daha bilgi versene ?ayrıntı falan? mümkünse poliçeyi şartları falan at? başka merak edende olucaktır diye pm atmadım burdan yazdım
-----------------------------ağustos ortasına kadar kampanyası var normalde bu fişatlar x3 şeklinde
mail adresini pm at göndereyim + adamın kartından sanalposdanda tahilsil edebilirim komisyonunuzu toplu gönderirim
mail adresini ve tcni gönder hem teklif formu şeklinde göndereyim hemde genel şartalrı göndereyim
Genel bilgi vereyim:
Ferdi kaza sigortası Kaza sonucu ölüm ve sürekli sakatlılık hallerinde teminat öder. Ölüm halinde sizin belirleyeceğiniz kişiye veya kanuni mirasçılarınıza sakatlılıkta ise size ödeme yapılır
sakatlılık kalıcı olmak durumunda ama sakatlılıkdan illa kol bacak kopması anlaşılmasın psikolojik olarakda kalıcı sakatlılık olabiliyor.
pilot paraşut sporuyla uğraşanlar asker polis ve güvenlik görevlilerine yapılmıyor
65 yaş üstüne yapılmıyor
bedel kredi kartına tüm kartlara x6 taksit şeklinde ödene bilmektedir.