folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ezik Olunur Da Ak Bu Kadar Da Olur Mu :D

Ezik Olunur Da Ak Bu Kadar Da Olur Mu :D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AgiL3
    AgiL3's avatar
    Erkek

demin bizim geçenlerde açtığımız siteye bi bakam dedim hatta tbt'de de duyurmuştuk kardeşlerimize, nese işte bi baktım salağın birinin yazdığı mesaj kodumsu şelerle dolu ak satırların altına bi indim "www.Cyber-Warrior.Org/images/Banner/05.gif" yazıor :D salağın birisi (cw'li) bizim skindirik wordpress'i hackleyerek karisma yapabilceini falam sanmıs :D hani tbt'ye bokları sökmüo ya, bizim hazır scriptlere akıo ipneler :D sebebi de zannımca sitede sağda tahribat'ın linkinin olması. ak böle lamerleri var yaaaaa... :D:D:D gülecen geçecen ak :D

ahan da link :D

http://www.burayasov.com/?p=83 

"bir gün öldürmediğim her bir yahudi için bana sitem edeceksiniz." GosteResim.Net kullanın hocalar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    heheh ezmeyin a.q ..ezmeyin ..reklamlarını yapmayın :)

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    dün bi yerde gördüm abd savunma bakanlığının sitesini hackledik yazmışlar vay anasını dedim helal olsun google dan buldum poentagonun sitesini bide salakların koyduğu ss ye baktım farklı siteler uyduruktan bi domain alıp indexlemişler herhal
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    pentagon duymasın

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek
    seviyorum bu adamları ya onlar olmasa neye gülecez biz

gaipten görüntüler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

bababa  haberlere çıkmışlar lan

http://www.ekolay.net/haber/Haber.asp?PID=2705&HID=8&HaberID=475772 

acaba doğrumu? yoksa iskonun ki gibi mi? 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    huahuauh .css çağırmaya çalışmış arkadaş  : D . kim bilir kim verdi eline bu kodu : )
Toplam Hit: 970 Toplam Mesaj: 7