F Klavye Eğitimi Programı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

merhaba, arkadaşlar F Klavye on parmak eğitim programı lazım varmı elinde olan acaba_?

Hayat paylasmaktır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

:) sana öğretem ayıp ediyon 10 parmak :)

hocam program felan değil daktilo eğitim kitabı bul birtane eskiden bizim vardı tic lisesinde ben 10 parmak F Q öyle öğrendim arada geçişlerde hatar oluyo ufak kısa karışıklık ama sora alışıyorsun :)

daktilo kullanırken serçe parmağımı hiç basamazdım ya güçsüz gelirdi :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GICIKCAN
    GICIKCAN's avatar
    Erkek

kitaba gerek yok hocam on parmak programı var V.20 kur onu, acemi, orta, ileri düzey bölümleri var acemiden başla alıştır parmaklarını klavyeye hatta F klavye al kısa sürede öğrenirsin. Benim şirkette çalıştığım arkadaş bu şekilde öğrendi sonra klavyeye devamlı bakmamak içinde Q klavye alıp denetim masasından F klavyeye çevirdi öyle kullanıyordu şimdi başka bir işte çalışıyor. Arkadaş biraz sallamış kitap için masrafa gerek yok okumayada gerek yok koy parmaklarını klavyeye ekrana bak devamlı öğrenmek için kas biraz kısa sürede öğrenirsin.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

hoca bu V.20  dediğin programın adı nedir tam olarak bulayım yeğen zabıt katibi olacak ona çalışıyor inek f klavye alıverdim program lazım

Hayat paylasmaktır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

eyw. kardeşim

Hayat paylasmaktır
Toplam Hit: 1769 Toplam Mesaj: 6