F Klavyede @ Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Arkadaşlar işyerinde arkadşım F klavye kullanıyor  ( Q klavyede ) Ancak son günlerde garip bir sorun yaşamaya başladı... Fklavye düzenini seçtiğinde   Altgr+Q kombinasyonu @ basmıyor CTRL+F gibi davranıyor ve bul penceresini açıyor... Normal Q düzeninde ise klavye düzgün çalışıyor.. xpsp3

Benim makinada öyle bir problem olmadı 

Sorun nasıl çözülür  ( ara sıra işimiz düşüp onun makinayı kullandığımızdan  bıdı bıdı ediyor) 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    altgr+F @@@ çıkarır şuan f klavye kullanıyorum

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Paşam öyle olamdığı için açtım konuyu...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

ltcelik bunu yazdı:
    -----------------------------
    Paşam öyle olamdığı için açtım konuyu...
    -----------------------------

paşam derken başkanım 

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Neyse kendim çözdüm sorunu ALTGR ve tuşlara sırasıyla bastım bir de baktım ki düzelmiş... Ne alaka

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek
    ctrl alt f de oluyodu babamdan ogrendim:s

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    en iyi klavye f klavye bu arada :D

///______________
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Tabi ki tükçeye göre modifiye edilmliştir de ondan...

Programcıysanız Q daha rahat bir klavye olur 

Toplam Hit: 1085 Toplam Mesaj: 8