Fable The Losh Chapters
-
abı ben gunde 7 8 saat takılan ınsandım gecenlerde bı arkadas bana bu oyunu verdı 1 hafta eve kapandın en sonunda oyun kapatınca cafeye gelebıldım :) walal şıddetle tavsıye ederım actıon rpg sevenlere!
-
bi haftadır indiriyorum hala bitmedi anasını satayım....
bitse de oynasam
-
Netten indirebilecegimiz bi adress varmi ?
-
yaw ne indirmesi gidin alın bu oyunu mutlaka bir an once baslayın.ben yazın oynadım.2 gecede bitii valla.kısa diye cok uzuldum hatta.yılın en iyi rpg si bu abi.hatta gelmiş gecmiş en ii rpg.bitirin sonra hilelerine bakın bi ara.ha bitirince credits i sonuna kadar izleyin oyuna devam edebilirsiniz bu sayede.hilelerini isteyen varsa bana pm atsın yollarım.eyvallah
-
caos13tr bunu yazdı:
yaw ne indirmesi gidin alın bu oyunu mutlaka bir an once baslayın.ben yazın oynadım.2 gecede bitii valla.kısa diye cok uzuldum hatta.yılın en iyi rpg si bu abi.hatta gelmiş gecmiş en ii rpg.bitirin sonra hilelerine bakın bi ara.ha bitirince credits i sonuna kadar izleyin oyuna devam edebilirsiniz bu sayede.hilelerini isteyen varsa bana pm atsın yollarım.eyvallah
yok okadarda degıl gelmıs gecmıs en ıyı rpg oyunu olamaz ultıma var dıablo var dungeon sıege var oyle 4 gunde bıtecek bı oyun ve tekrar oynamak ısteyecegın bır oyun degıl ama harıka bı oyun oldugu kesın su ana kadar gelmıs gecmıs en ıyı rpg oyunu dıablo mmorpg oyunu ıse ultımadır (knıght onlıne daha cok yenı ve bır cok hılesı var)
Toplam Hit: 1683 Toplam Mesaj: 5