folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Fable The Losh Chapters

Fable The Losh Chapters

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek

abı ben gunde 7 8 saat takılan ınsandım gecenlerde bı arkadas bana bu oyunu verdı 1 hafta eve kapandın en sonunda oyun kapatınca cafeye gelebıldım :)  walal şıddetle tavsıye ederım  actıon rpg sevenlere!

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _ShineOn_
    _ShineOn_'s avatar
    Erkek

bi haftadır indiriyorum hala bitmedi anasını satayım....

bitse de oynasam

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zob
    zob's avatar
    Erkek
    Netten indirebilecegimiz bi adress varmi ?

Zip Zip KAnguru ████»Kangurulara Ozgurluk!!!! «████
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caos13tr
    caos13tr's avatar
    Erkek
    yaw ne indirmesi gidin alın bu oyunu mutlaka bir an once baslayın.ben yazın oynadım.2 gecede bitii valla.kısa diye cok uzuldum hatta.yılın en iyi rpg si bu abi.hatta gelmiş gecmiş en ii rpg.bitirin sonra hilelerine bakın bi ara.ha bitirince credits i sonuna kadar izleyin oyuna devam edebilirsiniz bu sayede.hilelerini isteyen varsa bana pm atsın yollarım.eyvallah

Ekmek Aslanın Ağzındaysa , Sular Benim Kalbimde...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek

caos13tr bunu yazdı:

yaw ne indirmesi gidin alın bu oyunu mutlaka bir an once baslayın.ben yazın oynadım.2 gecede bitii valla.kısa diye cok uzuldum hatta.yılın en iyi rpg si bu abi.hatta gelmiş gecmiş en ii rpg.bitirin sonra hilelerine bakın bi ara.ha bitirince credits i sonuna kadar izleyin oyuna devam edebilirsiniz bu sayede.hilelerini isteyen varsa bana pm atsın yollarım.eyvallah

yok okadarda degıl gelmıs gecmıs en ıyı rpg oyunu olamaz  ultıma var dıablo var dungeon sıege var oyle 4 gunde bıtecek bı oyun ve tekrar oynamak ısteyecegın bır oyun degıl ama harıka bı oyun oldugu kesın su ana kadar gelmıs gecmıs en ıyı rpg oyunu dıablo mmorpg oyunu ıse ultımadır (knıght onlıne daha cok yenı ve bır cok hılesı var)

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
Toplam Hit: 1683 Toplam Mesaj: 5