folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Face De Mail Sorgulatma?

Face De Mail Sorgulatma?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkdaşlar. şimdi bir kaç mail hesabı var. onlar üzerine facebook açıkmı değilmi nerden anlayabilrim. mail hesapları bana ait değil.

birde msnde de ekli değil yani msn olarak sorgulatarak bulamaycağımı biliyorum başka yolu varmı?

mail ile arama ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

hocam mail adresini facebook'ta search bölümüne yazarsan eğer o posta adresine ait bir hesap varsa görürsün . Ancak hesap sahibi gizlilik ayarlarından beni arama seçeneğini sadece ben olarak değiştirdiyse istediğin kadar ara bulamazsın o kişiyi facebookta .

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

Bunun tersi de mümkün olsa keşke

memento mori.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

Hotmail hesap ayarlarından , hotmaili ,  facebook ile bağlarsan o kişinin maili  gizlide olsa orda hesabı gorunur.

Veya aynı yontemi maili gizli bi arkadaşın içinde kullanabilirsin... hotmailde, facebooktaki kişilerimi al dersen o maili gizli kişinin aynı şekilde maili gorunur.

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarHead
    WarHead's avatar
    Erkek

gmail kullanıyorsa nasıl olacak oda gözüküyormu 

Emekli
Toplam Hit: 954 Toplam Mesaj: 5