Facebokta Hesap Kapatma Sebebi
-
Tanımadığınız kişilere arkadaşlık istekleri göndermek.
Ya be sebeple facebook hesabı kapatılırmı mail gönderdim bundan dolayı hesabın kapatılmıştır diyor.
-
bana hiç sebeb söylemeden 16 kere kapattılar sen gene iyisin (:
-
bende facebook u kapatayim o ZAMAN
ekleme talebi gondermedigim bi sanatci icin davetini kabukl etti dedi baktim harbidende adam listemde 2 kere basima geldi bu
eklemedigim kisiler listeme geldi
-
abi saçmalık değilmi tanımadığın kişiye dvet gönderemeyecekmiyim e zaten bana tanıyor olabileceğiniz kişiler diyor ordakileri tanımıyorum ben neden onları gösteriyor bende ordakileri davetiye gönderdim kapatı ibneler
-
metin ol atlasan zıplasan adamlarım mikinde olmaz s.ktir çekip bi yenisini açacaksın
-
Sebep saçmaymış, ki tanıyıp tanımadığını facebook nereden bilecek ;P Benim de 'James Hetfield'ın Sakalı' isminde bir fake hesabım kapatılmıştı, ama kapanma sebebi fake olduğundan değil, zararlı içerik göndermekten :D
-
Ashitaka bunu yazdı:
-----------------------------
Sebep saçmaymış, ki tanıyıp tanımadığını facebook nereden bilecek ;P Benim de 'James Hetfield'ın Sakalı' isminde bir fake hesabım kapatılmıştı, ama kapanma sebebi fake olduğundan değil, zararlı içerik göndermekten :D
-----------------------------örnek : sana gönderilan arkadaslık teklifini yoksay dedikten sonra bu kişiyi tanımadığın biri olarak işaretle die bişi var. eğer o işaretlenirse durum bu olur :)