"Facebook" 15 Milyar Değerinde
-
Microsoft, Google’ı Facebook’da yendi! Küçük bir parçası 240 milyon dolar eden facebook 15 milyar dolar değerinde
WSJ, News.com ve diğerlerinden duyduğumuza göre; Microsoft, Google’ı Facebook’a yatırım yapma konusunda yendi. Microsoft, Facebook’un yüzde 1.6’sı için 240 milyon dolar yatırım yaptı, böylelikle Facebook’un değeri 15 milyar dolar oldu. İki firmanın hali hazırda 2011 yılına kadar devam edecek olan reklam sözleşmeleri bulunuyor, yapılan anlaşma aynı zamanda reklam ilişkisini de genişletiyor. Genişletilmiş reklam anlaşması, Facebook’un yakında açmaya başlayacağı uluslararası sürümlerine odaklanıyor.
kaynak:6patlar.net
bu arada bi yerde okumuştum yahoo'da facebook'u satın almak istiyormuş...herhalde bu haberi duyunca bir kez daha düşünürler.. =) -
ula ne özelliği var 15 milyar edecek... gerçi 50 milyon üyesi varmış vay anasını satayım yav
-
facebook'un parodisi, hatebook.org mus, siteye kayit oldum, ingilizce olunca, fazla anlamadim, herkez birbirinden ne kadar nefret ederse okardar iyiymis, kayit olur olmaz hemen benden 4 kisi nefret etti....aglicam yaa :'(
-
o site mi 15milyar dolar ? S: abi gördüğüm en berbat site diyebilirim 3 4 defa girmeyi denedim daha üyelikte bile sorun çıkartıyor nasıl değerli bir site olmuş orası anlamış değilim daha ben üye olamıyorum oraya.
-
Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------
o site mi 15milyar dolar ? S: abi gördüğüm en berbat site diyebilirim 3 4 defa girmeyi denedim daha üyelikte bile sorun çıkartıyor nasıl değerli bir site olmuş orası anlamış değilim daha ben üye olamıyorum oraya.
-----------------------------walla microsoft %1.6 lık hissesine 240 milyon dolar ödedi... google'da şimdi gözünü oraya dikti... gecen senede yahoo 1 milyar dolar vermiş tamamına kabul etmemişler...