Facebook (+18) İçerik
-
açtığım konu sıradan bi konu facebook üyeliği olmayanların merak etmesine gerek yok..
cansu dumanlar diye kişiyi aratın.. karşınıza çıkan sayfada
bu resimdeki üyeye tıklayıp girdiğinizde duvarında +18 videolara rastlamanız mümkünder.. bide atiye durmaz vardı :)) onun resmide bu
:D yaptığım belki yanlış anlaşılabilir ama facebook gibi büyük bi sitenin neleri göz ardı etmeye çalıştığını anlatmaya çalıştım bu konuda size.. başka bi amacım yoktu.. :Dumarım yanlış bişey yapmamışımdır..
-
2. resimdeki hatun "Alison Angel" değil mi? Küçük olduğu için seçemedim ama facedeki kaşarların %60i bu hatunun fotolarını kullanıyor. %20 si Raven Rilley, diğer %20 si ise Nextdoor Nikky nin fotolarını kullanıyor.
Not: Adı geçen şahıslar tamamıyla gerçek olup istatistikler baştan aşağı sıkmadır. Oturup hesaplamadım. :)
-
300 milyon üye var hocam şikayet olmadıktan sonra takip etmek kolay mı
-
Standart açılan fake hesaplardan. Zaten resimlerden Türk olmadıkları belli. Sahte hatun hesabı açıp hatunları ekliyorlar. Belki iş düşer ayartırız hesabı...
-
bunlar bildigin ruslar:)
adam kekleme amaciyla koymus resmi .
boyle turk kizini anadoluda bulamazsin . biraz kuzey kafkasya veya bati balkanlara cikman lazim :)
-
gereksiz
-
profil sayfası görüntülendiğinde Şikayet et şeysi var 3 kişiye şikayet ettir olsun bitsin :|
bknz: ben ettim ;)
-
çoğu başka sitelere üye toplamak amaçlı fake üyelikler.