Facebook (+18) İçerik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

açtığım konu sıradan bi konu facebook üyeliği olmayanların merak etmesine gerek yok..

cansu dumanlar diye kişiyi aratın.. karşınıza çıkan sayfada

bu resimdeki üyeye tıklayıp girdiğinizde duvarında +18 videolara rastlamanız mümkünder.. bide atiye durmaz vardı :)) onun resmide bu

:D   yaptığım belki yanlış anlaşılabilir ama facebook gibi büyük bi sitenin neleri göz ardı etmeye çalıştığını anlatmaya çalıştım bu konuda size.. başka bi amacım yoktu..  :D

umarım yanlış bişey yapmamışımdır..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

2. resimdeki hatun "Alison Angel" değil mi? Küçük olduğu için seçemedim ama facedeki kaşarların %60i bu hatunun fotolarını kullanıyor. %20 si Raven Rilley, diğer %20 si ise Nextdoor Nikky nin fotolarını kullanıyor.

Not: Adı geçen şahıslar tamamıyla gerçek olup istatistikler baştan aşağı sıkmadır. Oturup hesaplamadım. :)

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

300 milyon üye var hocam şikayet olmadıktan sonra takip etmek kolay mı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Standart açılan fake hesaplardan. Zaten resimlerden Türk olmadıkları belli. Sahte hatun hesabı açıp hatunları ekliyorlar. Belki iş düşer ayartırız hesabı...

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

bunlar bildigin ruslar:)

adam kekleme amaciyla koymus resmi .

boyle turk kizini anadoluda bulamazsin . biraz kuzey kafkasya veya bati balkanlara cikman lazim :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

gereksiz

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

profil sayfası görüntülendiğinde Şikayet et şeysi var 3 kişiye şikayet ettir olsun bitsin :|

bknz: ben ettim ;)

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaRdUcK
    BaRdUcK's avatar
    Erkek

çoğu başka sitelere üye toplamak amaçlı fake üyelikler.

imza mimza yok !
Toplam Hit: 3663 Toplam Mesaj: 8