Facebook Bildirim Hatası
-
arkadaşlar belki acılan facebook konularında sıkılmıssınızdır ama bunu konu hakkında yardıma ihtiyacım var.
facebook bildirimleri email adresime gelmiyo . yani arkadaş edindiklerim gönderilen msj lar vs. bunlar maile gelmiyo.
facebook taki hesap-bildirimler kısmında bütün noktaları kontrol ettim ama yinede gelmiyo bu konu hakkında bi bilgisi olan varmı arkadaşlar?
-
theesesboy26 bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar belki acılan facebook konularında sıkılmıssınızdır ama bunu konu hakkında yardıma ihtiyacım var.
facebook bildirimleri email adresime gelmiyo . yani arkadaş edindiklerim gönderilen msj lar vs. bunlar maile gelmiyo.
facebook taki hesap-bildirimler kısmında bütün noktaları kontrol ettim ama yinede gelmiyo bu konu hakkında bi bilgisi olan varmı arkadaşlar?
-----------------------------http://www.facebook.com/editaccount.php?notifications
burası doğrumu?
-
evet hacım o kısımda hersey işaretli ama mail adresime bi bildirim gelmiyo
-
O hata bende de olmaya başladı..
Misal birinin duvarına bişiler yazıyorum,eleman da cevap atıyor ama onun cevabı bana bildirim olarak gelmiyor
-
bu yeni faceden bahsediyorlar güncellenmiş galiba, onunla belki ilgisi olabilir. eskiyimi yeniyimi kullanıyorsun sen?
-
bendede bazı bildirimler junka bazıları inboxa düşüyor
-
banada bu saydıklarınızın hepsi oluo :D
ben eski profildeyim yenisi çok çirkin be :D
-
hotmail 'de
sağ tarafta ismine tıkla > seçenekler > Posta > Güvenli ve engellenen gönderenler > Engellenen Gönderenler 'de mail.facebook.com otomatik engellenmiş olabilir öyleyse tıkla listeden kaldır de.