folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Facebook Bildirim Hatası

Facebook Bildirim Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theesesboy26
    theesesboy26's avatar
    Erkek

arkadaşlar belki acılan facebook konularında sıkılmıssınızdır ama bunu konu hakkında yardıma ihtiyacım var.

facebook bildirimleri email adresime  gelmiyo . yani arkadaş edindiklerim gönderilen msj lar vs. bunlar maile gelmiyo.

facebook taki hesap-bildirimler kısmında bütün noktaları kontrol ettim ama yinede gelmiyo bu konu hakkında bi bilgisi olan varmı arkadaşlar?

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder,bakıştan anlayana
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

theesesboy26 bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar belki acılan facebook konularında sıkılmıssınızdır ama bunu konu hakkında yardıma ihtiyacım var.

facebook bildirimleri email adresime  gelmiyo . yani arkadaş edindiklerim gönderilen msj lar vs. bunlar maile gelmiyo.

facebook taki hesap-bildirimler kısmında bütün noktaları kontrol ettim ama yinede gelmiyo bu konu hakkında bi bilgisi olan varmı arkadaşlar?

-----------------------------

http://www.facebook.com/editaccount.php?notifications

burası doğrumu?

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theesesboy26
    theesesboy26's avatar
    Erkek

evet hacım o kısımda hersey işaretli ama mail adresime bi bildirim gelmiyo

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder,bakıştan anlayana
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C-M-D
    C-M-D's avatar
    Erkek

O hata bende de olmaya başladı..

Misal birinin duvarına bişiler yazıyorum,eleman da cevap atıyor ama onun cevabı bana bildirim olarak gelmiyor

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

bu yeni faceden bahsediyorlar güncellenmiş galiba, onunla belki ilgisi olabilir. eskiyimi yeniyimi kullanıyorsun sen?

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

bendede bazı bildirimler junka bazıları inboxa düşüyor

Bittik biz bittik
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

banada bu saydıklarınızın hepsi oluo :D

ben eski profildeyim yenisi çok çirkin be :D

dewdim dewrildim geldim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

hotmail 'de

sağ tarafta ismine tıkla > seçenekler > Posta > Güvenli ve engellenen gönderenler > Engellenen Gönderenler  'de mail.facebook.com otomatik engellenmiş olabilir öyleyse tıkla listeden kaldır de.

(:
Toplam Hit: 2213 Toplam Mesaj: 8