folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder Facebook Çalınması Konusunda Acil Yardım ?

Facebook Çalınması Konusunda Acil Yardım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    arkadaşlar samimi bir arkadaşımım msn adresı çalınmış ve adam face inin şifre falanını da değiştirmiş adamın fotoları her yerde onun adına mılletle konuşuyor falan savcılığa gönderdim gitti yaşı tutmuyor dıye geri döndü şu face i alamasa bile en azından kapatılsın bu nasıl olabilir ??

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    privacy@facebook.com buraya mail at aynını yaz cevapları ne olur bilemem

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek
    drexler bunu yazdı:
    -----------------------------
    arkadaşlar samimi bir arkadaşımım msn adresı çalınmış ve adam face inin şifre falanını da değiştirmiş adamın fotoları her yerde onun adına mılletle konuşuyor falan savcılığa gönderdim gitti yaşı tutmuyor dıye geri döndü şu face i alamasa bile en azından kapatılsın bu nasıl olabilir ??
    -----------------------------
    Fotorafların olduğu yerde ihbar etmi öyle bişey vardı dostum facebook a ihbar etmen gerek ama ingilizce bilmen gerekli ingilizce bilen birinden yardım al ihbar et... 

Ben bu insanları anlamıyorum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=419_scam hocam bu formu doldurman gerekli...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
Toplam Hit: 12172 Toplam Mesaj: 4