Facebook Dan Anlayan Var Mı ?
-
şimdi bazılarını arattırdığım zaman sağ tarafında " send message , poke her, view friends , add to friedns" yazıyor ya kimisinde ise sadece send message felan oluyor diğer linkler olmuyor.onu nerden ayarlıyorlar.genellikle ünlü insanlar bunu yapıyor.bu facebook un ayarlarından anlayan arkadaşların yardımlarını bekliyorum
-
imzan komiğime gitti ... hosting olayını çözüyon bi face booku çözemiyon ... ramden hızlı cacheden yavaş gibi bişey bu :)
-
yaptığın espiri de benim komiğime gitti :))
ben yeni üye oldum bu facebook a .araştırsam bulurum da uğraşmak istemiyorum akşam akşam bilen birileri varsa söylesin diye yazdım saten.
-
http://facebook.com/ login ol daha sonra yukarda privacy var ona tıkla sonra profile linkine tıkla orda alan ayarları var only my friends diye kafana göre değiştir ayarlarını
-
Maresca bunu yazdı:
-----------------------------yaptığın espiri de benim komiğime gitti :))
ben yeni üye oldum bu facebook a .araştırsam bulurum da uğraşmak istemiyorum akşam akşam bilen birileri varsa söylesin diye yazdım saten.
-----------------------------
abi ara$tır sende ... -
Sadece send gözükenler zaten listene eklenmiş demektir sen eklenmeyenleri add friend diceksin onlarda onaylayacak okiş.
-
yaptım la
privacy / search / What Can People Do With My Search Results dan yapılıyor.gene kendim buldum.neyse :)
Toplam Hit: 820 Toplam Mesaj: 7