Facebook Davet Et Kazan Uygulaması [ İstek ]
-
Facebook için bir sayfa reklam yapacağım. Başlangıçta fazla bütçe olmadığı için en iyi şekilde değerlendirilmesi gerekiyor.
Yapılacak uygulama her davet sayısında bir kupon kazansın kişi. Otomatik çekiliş kuponu versin. Sonra çekiliş yapılsın.
Bu tarz uygulama hazır olarak var mıdır? Yada yapacak kişi var mı? Yapılsa ne kadara yapar? Teklif bekliyorum.
Uygulamanın mantığı kısaca beğenenlere davet ettirmeye çalıştırmak. Ve sonuçda davet kadar çekiliş hakkı kazanma. Bu tarz birşey.
-
Amanın aşağı düşmüş :)
Uygulama işi ile ilgilenen vardır TBT'de yahu görmemişlerdir bir yukarı alalım. -
r10 üzerinden aranan kan bulunmuştur. Fiyat teklifi istiyorum. Buradan da alabilirsem sevinirim.
-
r10 üzerinden çok daha ucuza bulabilirsin. Burdan bekleme. Orda rekabet çok daha fazla ve adamların elinde bir sürü var.
Hazarı yani direk kurarlar.
Burda da varsa öyle bir adam ucuz olabilir ama sıfırdan kodlanacaksa malesef ucuz olmuyor.
-
Öncelikle Erdem kim ki diye durdum sonra SnipeTR'yi görünce tamam dedim :)
kadirozdemir tarafından 03/Nis/14 22:39 tarihinde düzenlenmiştir
Erdem hocam şimdi r10 da bir tane konu buldum yazdım cevap bekliyorum ne kadar diyecekler. Tam isteğim şekil ama bakmak gerek. Dediğin gibi sıfırdan yazmak masraflı olur belki TBT de hazır elinde olan vardır diye sordum. Oradaki adam da kiralama usulü ile satış yapıyormuş detayları bekliyorum oradan. -
hala o adam duruyomu ya onunla bizim arkadaşta çalışmıştı.
400 tl mi ne diyordu. Ancak biz dosyaları felanda almıştık kurulumu biraz uyuz.
O da yurt dışı bir sitede çakozlamış öle satıyordu böle jan jan lı bir şeydi.
-
Dünden beri cevap vermediğine göre daha durmuyor hocam. 400 lira dediğine göre bu uygulama 100 200'e yapılacak birşey değil. Ama sayfa için etkili olur diye düşündüğümden bütçeyi artırmaya çalışıp bakınayıp tekrar.
Uygulmasını inceledm gerçekten güzel olmuş bence. 100 - 200 bekliyordum ben de neyse mesaj attım cevap bekliyorum hala. 2 Nisan da girmiş fazla aktif değil sanırım. Pazarlık sünnettir.