Facebook Grup Da Açık Mı Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Kardeşimin yaz tatili boyunca uğraşıp 1200 kişi filan yaptığı bir gurup vardı sonra geçen akşam teldebn face giriyor açılmıyor pc den giriyor yok mail adresinin şifresi de değişmiş neyse onları geri aldık ikinci maile link atarak filan ama gurup elden gitmiş şimdi keylogger vs olduğunu sanmıyorum zamanında bende uğraştığım için bu işlerle kardeşim az çok bilgilidir tıklamaz öle önüne geleni kabul de etmez kim olduğunu da buldu eklemiş bunu face den sadece bir şey sormuş buda cevap vermiş chat olayıyla oda peki asıl soru bunu nasıl yaptı evdeki pcleri tarattık bir şey yok zaten olmaması da normal

1 ay önce filan da amcamın oğlunun ki o daha küçğük bir çocuk açtığı bir gurup vardı onunki 50000 kişilik o da gitmişti ama o turkojan la gitmişti bizim yeğen hemen amcamın elinde tutmuş savcılığa haber bekliyorlar şimdilerde

Neyse gurubu nasıl geri alabiliriz pek alabileceğimizi de düşünmüyorum ama olmazsa şikayet edelim link vereyim kapatsınlar açığı biliyorsanız da söylerseniz sevinirim (ben bir açık olduğunu düşünüyorum)

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

Fake falan yemiştir hocam. Ya da gizli sorusunun cevabını söylemiştir.

=)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

x3uqm4 bunu yazdı:
    -----------------------------

Fake falan yemiştir hocam. Ya da gizli sorusunun cevabını söylemiştir.

-----------------------------

fake yemez o kadar bilgisi var gizli sorusunu da kendinben başkasının bilmediğini sölüyor bilgisayar bilgisi fake trojan keylogger truva atı vs yiyecek kadar kötü değildir

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ya hocam aklın alıyor mu bir açık olabileceği?

facebookta milyonlarca grup var o zaman hepsi hacklenirdi değil mi?

eklediğin uygulamalara dikkat et,illa ki bir şey yemişssindir.

tüm keyloggerlar antivirüse yakalanacak diye bir şey söz konusu değil

geçmiş olsun

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
Toplam Hit: 1371 Toplam Mesaj: 4