Facebook Grup Fan Sayfasında Böyle İstatistik Oluyor Mu
-
Beyler mesela facebookta birisi fan sayfasına veya grup sayfasına kim hangi url üzerinden gelmiş gibi istatistik bilgileri görebiliyor mu veya google analytic kodu ekleyebiliyor mu ? böyle bişey var mı
-
Hayır sadece yapılan yorum isatistikleri, ülkeler istatistikleri, beğeniler, gönderiler v.s bunları görebiliyorsun.
Hangi site üzerinden gelmiş vs öyle şeyler yok. -
peki java script kodu eklenebiliyor mu google analytic istatistik bilgileri tutması için ?
-
hayır var hemen gösterim
edit:
http://www.facebook.com/ferah.tutkunlarDış Referanslar?29 tahribat.com 26 google.com.tr 3 r10.net 1 google.com -
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------
hayır var hemen gösterim
edit:
http://www.facebook.com/ferah.tutkunlarDış Referanslar?29 tahribat.com 26 google.com.tr 3 r10.net 1 google.com
-----------------------------şöyle oluyor mu peki facebookta falanca kişinin profilinden bu sayfaya girildi gibi url oluyor mu ? veya o sayfadan falanca kişinin profiline gidildi gibi ? tam açık url şeklinde oluyormu yoksa sırf domain isimleriyle mi kısıtlı
-
sadece domaini gösteriyor hocam
-
eyvallah sağolasınız
-
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------nereden alıyorsun bu kayıtları hocam? fbnin sayacı mı? eğer 3. parti bir analiz şeysi ise çok daha fazlası çekilebilir belkide.
-
facebook uzmanları bi de ben sorayım;
grup kuran kişiler(ben hiç kurmadım bilmiyorum) efendim bu sayfayı bilmem kaç kişiye öner cart curt.Hadi diyelim 10 kişiye önerdik,peki bunu sayfa yöneticisi ne bileyim birileri benim o sayfayı kaç kişiye önerdiğimi bilebiliyo mu???
-
Nitrous bunu yazdı:
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------nereden alıyorsun bu kayıtları hocam? fbnin sayacı mı? eğer 3. parti bir analiz şeysi ise çok daha fazlası çekilebilir belkide.
-----------------------------hocam facebookun sayacı , sayfa düzenle-istatistikler Page Insights yazan yerdende kullanıcıları seçiyorsun çok ayrıntılı bir sayaç var orda
-
antivir-US bunu yazdı:
facebook uzmanları bi de ben sorayım;
grup kuran kişiler(ben hiç kurmadım bilmiyorum) efendim bu sayfayı bilmem kaç kişiye öner cart curt.Hadi diyelim 10 kişiye önerdik,peki bunu sayfa yöneticisi ne bileyim birileri benim o sayfayı kaç kişiye önerdiğimi bilebiliyo mu???
-----------------------------hayır. ve şuanda da önermeyle ilgili bi düzenleme yapıyorlar.normal üyeler zaten önerimiyor sayfa sahipleride sanırım 40 kişiye önerebiliyor.