folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Facebook Grup Üyelerini Nasıl Alırım?

Facebook Grup Üyelerini Nasıl Alırım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

selam gençler

bir iki grup var üye listesini almak istediğim. gruplar benim değil

google da aratıp çıkan 1-2 yöntemi denedim (phantombuster falan) lakin facebook logine vs attı. hesabımı kitledi falan. korktum ban yerim diye.

bildiğiniz kullandığınız bir yöntem var mı ?

isim/profil linki lazım sadece.üye listesinde her scroll da 10 kişi geliyo sadece. grupta 8500 kişi falan var. 850 kere ende basmak zor geldi.

edit: 

çözdüm sanırım böyle scroll ettiriyorum bitince de konsoldan js ile alıcam 

function scrollToBottom() { // Get the document height const documentHeight = Math.max( document.body.scrollHeight, document.body.offsetHeight, document.documentElement.clientHeight, document.documentElement.scrollHeight, document.documentElement.offsetHeight ); // Scroll a large distance to trigger content loading window.scrollTo({ top: documentHeight, behavior: 'smooth' }); // Check if we've reached the bottom const isAtBottom = window.innerHeight + window.pageYOffset >= documentHeight - 50; // If not at bottom, wait for new content to load and try again if (!isAtBottom) { setTimeout(scrollToBottom, 1000); // Adjust timeout as needed } } // Usage scrollToBottom();

yolbulucu tarafından 30/Ağu/24 13:27 tarihinde düzenlenmiştir

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

3-5 ates ederim dersen,

https://codecanyon.net/item/fb-group-member-scraper-software/46103819?s_rank=7

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
Toplam Hit: 571 Toplam Mesaj: 2
facebook grup