Facebook Güvenlik Kontrolünü Aşma
-

Bunu aşmanın bir yolu var mı?
http://tahribat.com/Forum-Facebook-Arkadas-Ekleme-Sorunsali-Cozumu-121626/
bu konudaki düzenlemeleri yaptığım halde böyle bir sorun var.
sadece erkekleri eklememe rağmen.
-
facebook blaster pro.
-
sağlam link var mı temiz
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------
facebook blaster pro.
-----------------------------biraz açarmısın hocam :)
-
ip adresinden kaynaklanabilir.. ip'yi degistirip cookileri silin sorun düzelebilir..
-
arkadaş sayını arttır, gruplara katıl. evet bunlar yaparken hep doğrulama istiyor. bunları yaptıktan sonra en az 2 gün dursun hesabın. nadasa bırak. bi süre sonra kendiliğinden kalkıyor sen aktif oldukça. profiline resimler falan ekle işte...
-
Keşke bi yolunu anlatsaydı müridlerden biri...
-
Prometheus bunu yazdı:
arkadaş sayını arttır, gruplara katıl. evet bunlar yaparken hep doğrulama istiyor. bunları yaptıktan sonra en az 2 gün dursun hesabın. nadasa bırak. bi süre sonra kendiliğinden kalkıyor sen aktif oldukça. profiline resimler falan ekle işte...
-----------------------------arkadaş sayımı arttıramıyorum zaten sorun orda :) -
UserAgent ini telefonmuş gibi yapıp dene :D
-
Sergen bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------arkadaş sayımı arttıramıyorum zaten sorun orda :)
-----------------------------bugün müridlerde bişey var sanıım bana da aynısı oldu :D ilginç cevap :DD::D:D:D:D:d.d:DD:
dasdlaşdaf
-
hacktorx bunu yazdı:
Sergen bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------arkadaş sayımı arttıramıyorum zaten sorun orda :)
-----------------------------bugün müridlerde bişey var sanıım bana da aynısı oldu :D ilginç cevap :DD::D:D:D:D:d.d:DD:
dasdlaşdaf
----------------------------- yalan mı şimdi :D :D