folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Facebook Haber Akışında Gönderi Reklamı

Facebook Haber Akışında Gönderi Reklamı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

Arkadaşlar, bir şirketin facebook sayfasını tanıtımı yapmak istiyorum. yani bu hani haber akışında yayınlanan reklamlar varya. Bir sayfa bir gönderisini reklam olarak gösteriyor ve sayfa yöneticisinin istediği bölgelerde yani atıyorum istanbulda yaşayanlar vb gibi kişinin (sayfayı beğenmese bile) zaman akışında gözüküyor. Bu nasıl oluyor acaba bilgisi olan varmı? yani şöyle bunu nasıl yapacağım. hiç bir yerde detaylı bir anlatım bulamadım. Birde bütçeleri konusunda bilgisi olan varmı? ne kadar bir bütçe yeterlidir bunun için?

Örnek olarak:

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

çözebildiğim kadarıyla;

bölgeni seçiyorsun günlük bütçeni belirliyorsun bin gösterim başına teklif fiyat veriyorsun kabul edilirse yayınlanıyor misal bölgende 250 bin kişi var bütçenide günlük 2 dolar belirttin tekllifinde 0,1 oldu 2/0,1=20x1.000=20.000 günde 20 bin kişiye gösteriliyor daha fazla kişinin görmesini istiyorsan günlük bütçeni yükseltmen gerekiyor aylıkta 30x2 60 dolar ediyor

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

Hocam bu sağda çıkan reklamları demiyorum direk haber akışında çıkan bir sayfanın gönderisini herkesin görmesini diyorum. Sanırım bunun bir fiyatı var tek fiyat

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

up

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

post girdikten sonra altında boost post'a tıklayacaksın sana göre bi fiyatlandırma yapacak facebook tarafı. sende cc vs ne istiyorsan onunla ödemeyi yapıp mevuyu cözeceksin.

https://www.facebook.com/help/promote

https://www.facebook.com/ad_guidelines.php

[22817//kaanabak]
Toplam Hit: 1098 Toplam Mesaj: 6