Facebook Haber Akışında Gönderi Reklamı
-
Arkadaşlar, bir şirketin facebook sayfasını tanıtımı yapmak istiyorum. yani bu hani haber akışında yayınlanan reklamlar varya. Bir sayfa bir gönderisini reklam olarak gösteriyor ve sayfa yöneticisinin istediği bölgelerde yani atıyorum istanbulda yaşayanlar vb gibi kişinin (sayfayı beğenmese bile) zaman akışında gözüküyor. Bu nasıl oluyor acaba bilgisi olan varmı? yani şöyle bunu nasıl yapacağım. hiç bir yerde detaylı bir anlatım bulamadım. Birde bütçeleri konusunda bilgisi olan varmı? ne kadar bir bütçe yeterlidir bunun için?
Örnek olarak:

-
çözebildiğim kadarıyla;
bölgeni seçiyorsun günlük bütçeni belirliyorsun bin gösterim başına teklif fiyat veriyorsun kabul edilirse yayınlanıyor misal bölgende 250 bin kişi var bütçenide günlük 2 dolar belirttin tekllifinde 0,1 oldu 2/0,1=20x1.000=20.000 günde 20 bin kişiye gösteriliyor daha fazla kişinin görmesini istiyorsan günlük bütçeni yükseltmen gerekiyor aylıkta 30x2 60 dolar ediyor
-
Hocam bu sağda çıkan reklamları demiyorum direk haber akışında çıkan bir sayfanın gönderisini herkesin görmesini diyorum. Sanırım bunun bir fiyatı var tek fiyat
-
up
-
-
post girdikten sonra altında boost post'a tıklayacaksın sana göre bi fiyatlandırma yapacak facebook tarafı. sende cc vs ne istiyorsan onunla ödemeyi yapıp mevuyu cözeceksin.
https://www.facebook.com/help/promote
https://www.facebook.com/ad_guidelines.php
