Facebook Hakkında 2 Soru (Hata İle İlgili)
-
Merhaba arkadaşlar
son 2 gündür facebook’ta çok ilginç sorunlar yaşıyorum.
sorunlar için internette forumlarda arama yaptım, facebook’a mesaj yolladım ama herhangi bir bilgi alamadım...
Aldığım iki hatadan birincisi, siteye giriş yaptıktan sonra profilin yarısı sol tarafta gözüküyor...
Anasayfa ve Profil düğmelerine basınca hiç tepki olmuyor... Sadece ARKADAŞLAR, MESAJLAR ve AYARLAR kısımlarına girebiliyorum. başka bilgisayarlardan girince aynı hatayı veriyor... bütün tarayıcılarla girdim sorun aynı..
arkadaşım aynı PC den girince hesabı düzgün görünüyor ?
aklıma ktunnel.com dan girmek geldi..
ktunnel’den giriş yaptıktan sonra artık facebook’a normal girince sorun çözülüyor..
her giriş yapmak istediğimde böyle mi yapmak zorunda kalacağım ?
ikinci sorun ise, hata küçük ama sorun büyük diye nitelenebilir...
eskiden bir defa silip tekrar eklediğim bir arakdaşımın paylaştığı veya bana mesaj olarak gonderdiği videolar, mesajlarıma bakınca gizlilik sebebiyle silinmiş olarak görünüyor ve şu hatayı veriyor:
""Bu mesajda, silinmiş olan ya da gizlilik ayarları uyarınca gözükmeyen Facebook içeriği vardı.""
videoyu arkadaşımın profilinde de göremiyorum... ben hariç herkes videonun paylaşılmış olduğunu görebiliyor
ayrıca benim paylaşmış olduklarım da onda görünmüyor...
bu hataların sebebi ne olabilir ? (bu arada Arkadaşım GİZLE seçeneğinde değil)
bu hatalar Facebook’tan mı kaynaklanıyor yoksa profilimdeki ayarlardan mı kaynaklanıyor ?
kurcaladım ama herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmadım... tekrar üyelik te açmak istemiyorumBana yardımcı olursanız memnun olurum
saygılar...
-
Sanırım senden javascript sorunu olabilir başka tarayıcı ile dene bir kez
+ benim sorum olucak bu sağ taraftaki reklamlarda X işaretine basınca kalkmıyor hata veriyor ? birde siz denermisiniz sizdede vericek mi
-
javascript sorunu olduğunu sanmıyorum. bi arkadaşında oldu sayfanın ortası beyaz bi şekilde kalıyodu. firefox ve ie de denedik olmadı başka pc de denedi yine olmadı. ama benim hesabım her iki pc de de normal bir şekilde açılıyodu.
-
hatalara alışık olmayan facebokcu değildir! :P