folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Facebook Hesabım Bu Sabah Kapandı

Facebook Hesabım Bu Sabah Kapandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Uveys
    Uveys's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

selamlar,Lise yıllarımda facede bir sayfa kurmuştum müzikle ilgiliydi yine o yıllarda video falan atmıştım, öyle kaldı. daha sonra hiç ilgilenmeme rağmen telif hakkı falan geliyordu. sayfada 100 kişi falan beğenmiş. uyduruktan bişi yani. bende bu saçma sayfanın telifiyle uğraşmayayım diye 1 hafta önce sayfayı sildim. bu sabah normal facebook hesabıma girmeye çalıştım. fakat bana bu şekilde yazı geldi ve hesabım kapandı. kiminle nasıl irtibata geçerim? hesabımı tekrar nasıl kurtarırım bilgisi olan var mıdır?

Hesap Kapatıldı
    Hesabın kapatıldı. Herhangi bir sorun veya kaygın varsa, bununla ilgili SSS sayfamızı buradan ziyaret edebilirsin.
    https://www.facebook.com/help/370657876338359

Sadelik demek güzellik demektir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    Uveys bunu yazdı

selamlar,Lise yıllarımda facede bir sayfa kurmuştum müzikle ilgiliydi yine o yıllarda video falan atmıştım, öyle kaldı. daha sonra hiç ilgilenmeme rağmen telif hakkı falan geliyordu. sayfada 100 kişi falan beğenmiş. uyduruktan bişi yani. bende bu saçma sayfanın telifiyle uğraşmayayım diye 1 hafta önce sayfayı sildim. bu sabah normal facebook hesabıma girmeye çalıştım. fakat bana bu şekilde yazı geldi ve hesabım kapandı. kiminle nasıl irtibata geçerim? hesabımı tekrar nasıl kurtarırım bilgisi olan var mıdır?

Hesap Kapatıldı
    Hesabın kapatıldı. Herhangi bir sorun veya kaygın varsa, bununla ilgili SSS sayfamızı buradan ziyaret edebilirsin.
    https://www.facebook.com/help/370657876338359

2010'dan kalma 4 hesabim benzer nedenlerden oturu kapatildi, acmiyorlarr.

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

cozum bilen yazsin, yavsak bu fb harbiden.

kimlik falan yollamadan, adi pislik musteri hizmetleri ile telefonda muhabbete zorlanmadan falan. varmi bi yolu ?

anca gidersin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

telif hakkından kapanan hesaplar bir daha açılmıyor.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Uveys
    Uveys's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aktif olarak kullandığım tek hesabımdı. eğer bunu açamazsam tekrar face hesabı kurmam. bir diğer konu ise sayfayı silmişim sen daha ne telifi yüzünden hesabımı bloke ediyorsun. muhattap kimse de yok :(

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Uveys
    Uveys's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    garga bunu yazdı

kimlik falan yollamadan, adi pislik musteri hizmetleri ile telefonda muhabbete zorlanmadan falan. varmi bi yolu ?

aynen hocam. eğer hesabımı kurtaramassam tekrar face açmam bende.  ( daha da davosa gelmem :D )

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek
    Uveys bunu yazdı
    garga bunu yazdı

aynen hocam. eğer hesabımı kurtaramassam tekrar face açmam bende.  ( daha da davosa gelmem :D )

10 kere silseler 11. kere açarsın hocam öyle bi illet bu sosyal medya :D

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Uveys
    Uveys's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Turania bunu yazdı
    Uveys bunu yazdı
    garga bunu yazdı

10 kere silseler 11. kere açarsın hocam öyle bi illet bu sosyal medya :D

eskiden olsa belki haklısın da. şimdi bir çok sosyal site var. linkedin, twitter, instagram buradan yürürüm yine :)

Uveys tarafından 25/Eyl/17 10:38 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Kisisel hesap telif hakkindan nasil kapanio ki. Hesap bana ait telifi nasil baskasinda oluo onu anlamadim. Paylastigin birsey telife girer paylasilan sey kapanir hesabin durur.. Sayfa yada gruplar kapanabilir. Sonucta x markanin hesabini sahte olarak acip milleti dolandirabilitsin ama kisisel hesabi nasi kapatiolar yav

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Uveys
    Uveys's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

Kisisel hesap telif hakkindan nasil kapanio ki. Hesap bana ait telifi nasil baskasinda oluo onu anlamadim. Paylastigin birsey telife girer paylasilan sey kapanir hesabin durur.. Sayfa yada gruplar kapanabilir. Sonucta x markanin hesabini sahte olarak acip milleti dolandirabilitsin ama kisisel hesabi nasi kapatiolar yav

Orasını bende anlamadım. şimdi konuyla ilgili nasıl bir yol izlesem bilemedim

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Vac
    Vac's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

amk 3 tane facebook vardı bende 3 ünüde kapatmış  o.evladları 

Comeback...
Toplam Hit: 4152 Toplam Mesaj: 11
hesap kaldırma kurtarma facebok