Facebook Hesabım Bu Sabah Kapandı
-
selamlar,Lise yıllarımda facede bir sayfa kurmuştum müzikle ilgiliydi yine o yıllarda video falan atmıştım, öyle kaldı. daha sonra hiç ilgilenmeme rağmen telif hakkı falan geliyordu. sayfada 100 kişi falan beğenmiş. uyduruktan bişi yani. bende bu saçma sayfanın telifiyle uğraşmayayım diye 1 hafta önce sayfayı sildim. bu sabah normal facebook hesabıma girmeye çalıştım. fakat bana bu şekilde yazı geldi ve hesabım kapandı. kiminle nasıl irtibata geçerim? hesabımı tekrar nasıl kurtarırım bilgisi olan var mıdır?
Hesap KapatıldıHesabın kapatıldı. Herhangi bir sorun veya kaygın varsa, bununla ilgili SSS sayfamızı buradan ziyaret edebilirsin.https://www.facebook.com/help/370657876338359 -
Uveys bunu yazdı
selamlar,Lise yıllarımda facede bir sayfa kurmuştum müzikle ilgiliydi yine o yıllarda video falan atmıştım, öyle kaldı. daha sonra hiç ilgilenmeme rağmen telif hakkı falan geliyordu. sayfada 100 kişi falan beğenmiş. uyduruktan bişi yani. bende bu saçma sayfanın telifiyle uğraşmayayım diye 1 hafta önce sayfayı sildim. bu sabah normal facebook hesabıma girmeye çalıştım. fakat bana bu şekilde yazı geldi ve hesabım kapandı. kiminle nasıl irtibata geçerim? hesabımı tekrar nasıl kurtarırım bilgisi olan var mıdır?
Hesap KapatıldıHesabın kapatıldı. Herhangi bir sorun veya kaygın varsa, bununla ilgili SSS sayfamızı buradan ziyaret edebilirsin.https://www.facebook.com/help/3706578763383592010'dan kalma 4 hesabim benzer nedenlerden oturu kapatildi, acmiyorlarr.
-
cozum bilen yazsin, yavsak bu fb harbiden.
kimlik falan yollamadan, adi pislik musteri hizmetleri ile telefonda muhabbete zorlanmadan falan. varmi bi yolu ?
-
telif hakkından kapanan hesaplar bir daha açılmıyor.
-
aktif olarak kullandığım tek hesabımdı. eğer bunu açamazsam tekrar face hesabı kurmam. bir diğer konu ise sayfayı silmişim sen daha ne telifi yüzünden hesabımı bloke ediyorsun. muhattap kimse de yok :(
-
garga bunu yazdı
kimlik falan yollamadan, adi pislik musteri hizmetleri ile telefonda muhabbete zorlanmadan falan. varmi bi yolu ?
aynen hocam. eğer hesabımı kurtaramassam tekrar face açmam bende. ( daha da davosa gelmem :D )
-
Uveys bunu yazdıgarga bunu yazdı
aynen hocam. eğer hesabımı kurtaramassam tekrar face açmam bende. ( daha da davosa gelmem :D )
10 kere silseler 11. kere açarsın hocam öyle bi illet bu sosyal medya :D
-
Turania bunu yazdıUveys bunu yazdıgarga bunu yazdı
10 kere silseler 11. kere açarsın hocam öyle bi illet bu sosyal medya :D
eskiden olsa belki haklısın da. şimdi bir çok sosyal site var. linkedin, twitter, instagram buradan yürürüm yine :)
Uveys tarafından 25/Eyl/17 10:38 tarihinde düzenlenmiştir -
Kisisel hesap telif hakkindan nasil kapanio ki. Hesap bana ait telifi nasil baskasinda oluo onu anlamadim. Paylastigin birsey telife girer paylasilan sey kapanir hesabin durur.. Sayfa yada gruplar kapanabilir. Sonucta x markanin hesabini sahte olarak acip milleti dolandirabilitsin ama kisisel hesabi nasi kapatiolar yav
-
Ekerci bunu yazdı
Kisisel hesap telif hakkindan nasil kapanio ki. Hesap bana ait telifi nasil baskasinda oluo onu anlamadim. Paylastigin birsey telife girer paylasilan sey kapanir hesabin durur.. Sayfa yada gruplar kapanabilir. Sonucta x markanin hesabini sahte olarak acip milleti dolandirabilitsin ama kisisel hesabi nasi kapatiolar yav
Orasını bende anlamadım. şimdi konuyla ilgili nasıl bir yol izlesem bilemedim
-
amk 3 tane facebook vardı bende 3 ünüde kapatmış o.evladları