folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Facebook İle İlgili Sorularım

Facebook İle İlgili Sorularım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

1- Müridler bildiğiniz üzere arama geçmişi hareketler dökümünden silinebiliyor tabi ne kadar veritabanındanda silindiği muamma fakat en önemli olayımız arama motorunun geçmişini silebilirmiyiz silemiyorsak hangi yöntemler denemeliyiz? (örn. farklı profillere defalarca girip arama motoruna yerleşmesini sağlama suni geçmiş yaratma)

2- Soyismimi profilden silmek istiyorum sadece isim olarak kalıcak, buda firefoxtan proxy/portu endonezya sunucularına yönlendirip geçici olarak fb dilini bahasa indonesia diye ayarlayarak yapabiliyoruz ama yapamadım bi türlü benmi yapamıyorum yoksa face kapadımı bu olayı?

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

_________

İmza YOK !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

hopp !!

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    Zodiac bunu yazdı

1- Müridler bildiğiniz üzere arama geçmişi hareketler dökümünden silinebiliyor tabi ne kadar veritabanındanda silindiği muamma fakat en önemli olayımız arama motorunun geçmişini silebilirmiyiz silemiyorsak hangi yöntemler denemeliyiz? (örn. farklı profillere defalarca girip arama motoruna yerleşmesini sağlama suni geçmiş yaratma)

2- Soyismimi profilden silmek istiyorum sadece isim olarak kalıcak, buda firefoxtan proxy/portu endonezya sunucularına yönlendirip geçici olarak fb dilini bahasa indonesia diye ayarlayarak yapabiliyoruz ama yapamadım bi türlü benmi yapamıyorum yoksa face kapadımı bu olayı?

hindistan olarak denedim oluyor bende hocam.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

1-hayır

2-evet

nurk tarafından 12/Tem/14 18:00 tarihinde düzenlenmiştir

[22817//kaanabak]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek
    Zodiac bunu yazdı

Hocam o kadar uğraşmaya ne gerek var isim değiştirme hakkın varsa eğer mesela örnek veriyorum adın gürkan isim kısmına Gür soyisim kısmına Kan yazarsın arada  ufak bir boşluk oluyor sadece :)

tolgaStain tarafından 13/Tem/14 01:30 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 856 Toplam Mesaj: 6