Facebook Kapak Fotoğraf Arşiv Sitesi
-
Yine can sıkıntısından beleş aldığım domaine hazırladığım facebook cover foto paylaşım sitesi.
-
TheMayk bunu yazdı
Yine can sıkıntısından beleş aldığım domaine hazırladığım facebook cover foto paylaşım sitesi.
güzel site hacım.
-
Her refreshte yeni kapaklar çıksın hocam random ayarlasana
-
Teşekkürler Ruhii, hocam randomda güzel fikir fakat, ziyaretçi tüm kapakları gezmeye çalışsa o zaman random olduğu için tümüne bakamaz.
-
Anlaşılan birilerine tatil çok eğlenceli geçiyor
-
site güzel olmuş ama içerik yönünden zenginleşmesi gerek birde kapakların altında yazan reklamları temzilemeye özen göster hoca ;) yada öyel bir kodlama yap ki otomatik her yüklene kapağasite ismi eklesin
-
TheMayk bunu yazdı
Teşekkürler Ruhii, hocam randomda güzel fikir fakat, ziyaretçi tüm kapakları gezmeye çalışsa o zaman random olduğu için tümüne bakamaz.
Ana sayfa için dedimdi hocam.
-

güzel hcam
-
SeRDaR bunu yazdı
site güzel olmuş ama içerik yönünden zenginleşmesi gerek birde kapakların altında yazan reklamları temzilemeye özen göster hoca ;) yada öyel bir kodlama yap ki otomatik her yüklene kapağasite ismi eklesin
Aslında bende kapak altındaki resim,logo,reklam olayını sevmiyorum, hatta çok özen gösterirdim eskiden böyle şeylere, ama photoshopta açıp düzeltmeye üşendim, eklenen resimlere kendi site ismini yada logoyu ekleyebilirim fakat kullanıcı açısından düşünürsek kapakta bir reklam gözükmesi bence hoş değil diye düşünüyorum, öneri için teşekkürler.