Facebook Mehmetçik Sayfası
-
Facebook Mehmetçik sayfası pkklı şerefsizler tarafından hacklenmiş güya. Yaa facebook ta kurulan grup sayfası hacklenir mi ? Yoksa bu şerefsizler grubu kurup üyeleri toplayıp sonradan sayfayı mı değiştirdiler ? Üyesi olan varsa da haberiniz olsun...
-
çok doğru bugün bende denk geldim ve hemen çıktım gruptan .. bide şikayet ettim :D
-
Ya aynı kişiler önceden mehmetçik adı ile açıp, belirli bir sayıya ulaştıktan sonra pkk diye değiştirip ismi, egolarını tatmin ettiler.
Ya da, bu grubu açan kişinin facebook yada onunla ilişkili msn şifrelerine ulaştılar, bilgilerini değiştirdiler.
Ben sunu anlamıyorum, yok mehmetçik, yok islam, atatürk, allahı seven bilmem kaç kişi bulurum gruplarına neden üye oluyorsunuz ?
Hadi bazı gruplara üye olursun, güzel video yada yazı paylaşırlar, bunlar da hiç paylaşım da yok, sadece duygu sömürüsünden demagoji yapıyorlar...
-
Bildiğim kadarıyla facebook grupları gibi sayfanın adminini görmek mümkün değil. Nasıl bulup hacklemişler anlamadım. Fakat bu tür sayfaları açanlar bilgisiz ve saf olunca böyle çoluk çocuğa değerlerimiz oyuncak oluyor. O kadar büyük sayfanın sorumluluğunu alıyorsun ve sahip çıkamıyorsun. Hacklenen normal bir web sayfası olsa neyse. Bir facebook hesabına sahip çıkamamışlar. Herkes şikayet etsinde bir an önce kapansın bari.
-
gruplara niye uye oluyorsunuzki ?
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
gruplara niye uye oluyorsunuzki ?
-----------------------------Olmadık ki. Bi arkadaştan duydum sizle paylaştım. Muhtemelen feyk grup kurmuşlar. Şimdi Mehmetçik gibi kutsal bir değerin adının geçtiği sayfada ana, avrat, bacı düz gidiyorlar. Yazık ki ne yazık...