Facebook Muzik Çalar Ekleme ?
-
S.a müridler facebook Profil sayfasina nasil muzik calar eklenir ?
-
Myspace hesabı aç, myspace music player'a istediğin şarkıyı koy. Sonra facebook profilinde resmin altındaki kutuya javascript:onLoad=loadWidget("MYSPACE LINKI"); yaz, profili yenile.
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------Myspace hesabı aç, myspace music player'a istediğin şarkıyı koy. Sonra facebook profilinde resmin altındaki kutuya javascript:onLoad=loadWidget("MYSPACE LINKI"); yaz, profili yenile.
-----------------------------
Hoca myspace üye oldum yeni şarkimi secctim facebook profilini altinada javascript:onLoad=loadWidget yazdim yeniledim herhangi bi aksiyon olmadi nedendir ? -
Myspace linkini ekledin mi peki kodun en sonuna ?
-
utavli bunu yazdı:
http://www.facebook.com/?sk=2361831622#!/apps/application.php?id=18489293024&ref=ts
burdaki uygulamaya gidiyoruz ardından search dan istediğiniz sanatçıyı aratın ardından cıkan şarkıyı set as my profile de eklenmiş oldu :)
-----------------------------hoca yaptim ama pfofilde sol tarafta cikmiyor bi anlatirmisin ?
-
utavli bunu yazdı:
hocam bu uygulamadan sonra profile gidiyoruz >> bu işarete tıkladığımızda profil song çıkacak onu tut wall,photo vide0 var sırasıyla yanına bir yere at sonra sayfayı yenile
-----------------------------Yapamadim hocam yha ne dediysem olmuyor
sana zahmet bi resimli anlatim paylaşirsan tbt ye daha hoş olur : (
-
KrypT bunu yazdı:
Myspace hesabı aç, myspace music player'a istediğin şarkıyı koy. Sonra facebook profilinde resmin altındaki kutuya javascript:onLoad=loadWidget("MYSPACE LINKI"); yaz, profili yenile.
-----------------------------Bu nasıl duruyor pekala Yine Facebook un kendi uygulamasındaki gibimi yoksa kendiliğinden çalmaya felanmı başlıyor.