Facebook Online People

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Facebook Online Peoplede Bloklandım :) yokmu yardimci olcak bi mürid :) ne salak iş yaw Sikayet ettiler sanırım , Kullanıcılarımız Sizi Sevmedi Bloklandınız diye yazı cıkıyor işlem yapamıyorum.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

:D:DD nasil bi resim koyuyosun hocam 3 kişi tarafindan şikayet edince bloklaniyosun yada oplar inceliyolar bazen  diye biliyorum saten orda hep abazanlar var diye duydum içlerinde bende varim :D

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ya resım duzgun ama cekemıyorlar Sıkayet edıyorlar :) bı yolunu bulmak actırmak lazım .

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ss koysana bi bakalım nasıl bişi

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ss?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

h2run bunu yazdı:
    -----------------------------

ss?

ScreenShot'un kısaltılmış halini söyledi sanırım, screenshot ise ekran görüntüsünü kaydetme durumudur. Print Screen tuşu ile başarılabiliyor.

They are as numerous as ants in the earth, as fish in the water, as birds in the air. They are timid, brave, ignorant, dominating and they are children.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

h2run bunu yazdı:

ss?

caps demek istedi :) iyi karı kız düşüyor aslında :P 16000 puan var 20 gündür bakmıyorum :))

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
Toplam Hit: 2078 Toplam Mesaj: 7