Facebook Profilime Giremiyorum ?
-
İstediğin sayfa bulunamadı.
You may have clicked an expired link or mistyped the address. Some web addresses are case sensitive.profilime tıklayınca böyle bir yazı geliyo dünde açtım konu ama konu baslıgım yuzunden silindi :Ssizde nedi hocalar ? block lanmısmıyım kikmi yemişim :S -
ben normal girebiliyorum ..
-
sende normal olması lazım sorun benım profilde çünkü :d
-
sorunun senin profilinde olduğunu anladıysan neden konu açtın ki hocam bende sizin profillerde ve ya facebook ta genel bi sorun mu var diye düşünüyorsun diyerek yazmıştım ...
-
Zaman aşımına uğramış bir bağlantıya tıklamış olabilir veya yanlış yazmış olabilirsiniz.Bu web adresleri büyük küçük harf duyarlıdır.
Türkçesi bu :D Cookielerini silip tekrar girmeyi dene bi :) -
face bazen yapıo onu 5 10 dakka içinde de genelde düzelio benim yedek profile girerken de oluo bazen
-
ya müridler mürideler kafayı yicem baskasına soruyorum benım profile tıkla gorunuyomu diye yok diyo :S
-
zamazingo bunu yazdı:
-----------------------------
ya müridler mürideler kafayı yicem baskasına soruyorum benım profile tıkla gorunuyomu diye yok diyo :S
-----------------------------profiline giriş yapıcağın zaman kapatılmış olsa kapatılan hesap die uyarırdı seni için rahat olsun
-
Şu an bazı sitelere erişim sorunu var,
-
facebook yeni özelliklerini yayınladığında tüm kullanıcılara bu özellikleri sunmaz.. belirli bir sıralama kriterine göre sayfalarda iyileştirmeler yapar ve bazen o kriterdeki sayfalara erişimi engelleyebilir tamamen tedbir amaçlı.. kasılmana gerek yok sayfan geri dönecektir..