Facebook Profilini Bilgisayara İndirme Özelliği
-
Facebook profilinizi tüm özellikleriyle ( resim, video, paylaşımlar dahil ) bilgisayara indirmek artık mümkün.
Daha önceleri firefox eklentisi kullanarak yedeklemek mümkündü ama bu kadar detaylı değil.
Facebook ta yeni özellik eklendi.Ve bununla profilinizi indirebiliyorsunuz.
Öncelikle facebook u ingilizceye çevirmek lazım.Turkçede aktif değil henüz.
Ayarlardan ingilizceye çevirdiğiniz zaman Account => Account Settings e tıklıyorsunuz ( Hesap ayarları )
Orada "Download your information" sekmesini göreceksiniz.
Duyuru benden.
-
sagol hocam duyuru için,
peki indirince ne yapabiliriz? yada neden indiriliyor ki.. meraktan sadece soruyorum yanlis anlama..
-
cevik bunu yazdı:
-----------------------------
sagol hocam duyuru için,
peki indirince ne yapabiliriz? yada neden indiriliyor ki.. meraktan sadece soruyorum yanlis anlama..
-----------------------------indirince hiç bişi yapamazsın. bildiğin html. sadece arşiv gibi elinde olur. yüklediğim resimler videolar cart curt alayı işte.
-
eyvallah sagol,
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
cevik bunu yazdı:
sagol hocam duyuru için,
-----------------------------indirince hiç bişi yapamazsın. bildiğin html. sadece arşiv gibi elinde olur. yüklediğim resimler videolar cart curt alayı işte.
-----------------------------açıklamış AbdullaAzad.
Yapılış amacı profilini dondursan da en son yaptıkların elinde oldun.Yakında tekrar yükleme özelliği de eklenebilir...
-
chipte bahsedilmişti bu olay 1 hafta önce ama bende bu özellik henüz gözükmüyor
-
hackworm bunu yazdı:
chipte bahsedilmişti bu olay 1 hafta önce ama bende bu özellik henüz gözükmüyor
-----------------------------Facebook u ingilizceye çevir.Sende de görünür.
Facebookta olan her öncelikle English (US) dilini kullananlarda aktif olur.