Facebook Reklam Hesabı Çalındı - Profesyonel Biri Var Mı ?
-
Merhabalar
Arkadaşlar bi abimizin bilgisayarına virüs bulaşmış. Bi linke tıklamış vs.. sonra işte facebook reklam hesabını çalmışlar. Business hesabında 3 hesap ekliymiş. Bu 3 hesaptan biri reklam hesabı. Bunu çalan adam kendine tam yetki veriyor. Sonra bu reklam hesabından yüklü miktarda reklam yapmak istemişler ama bu abimiz facebook'un kredili müşterisi yani özel müşterilerinden biri olduğu için, ödemeyi çekememişler kartından. Facebookla iletişime geçmiş, reklam hesabının ödeme yöntemini kapattırmış ve devre dışı bıraktırmış bu reklam hesabını. Çalıntı olayıyla ilgili bilgi verdiği için facebook demişki; biz bunu çözücez vs.
Ama şuanda reklam çıkamadığı için müşteri çekemiyor. Orası onun müşteri kaynağıydı. Bu olayı çözecek profesyonel birini arıyor. Aranızda var mıdır gerçekten bu konulara hakim ve çözebilen ?
Kendisiyle görüşmek isteyen tecrübeli arkadaşlar bana özelden yazsın lütfen.
-
Ben bir arkadaşın iletişim bilgilerini özelden atıyorum dostum. Kendisini arayıp bir durumu anlatın. Biz de kapatılmış hesabı aktif ettirdik ona.
-
EnableTurk bunu yazdı
Ben bir arkadaşın iletişim bilgilerini özelden atıyorum dostum. Kendisini arayıp bir durumu anlatın. Biz de kapatılmış hesabı aktif ettirdik ona.
Teşekkür ederim yardımınız için, kendisine ileticem bilgileri. Başka arkadaşlar varsa bu konuyla ilgilenen, herkes bana dm'den ulaşabilir.
Teşekkürler
hack hesap çalınma facebook hesap kapatılması facebook reklam meta reklam facebook reklam