Facebook Sayfaları Uyarı Mesajı ?
-
son 3 gündür bu yorumu 15 yere yazmassanız hesabınız kapatılacaktır diye biri piyasaya bi yazı sürdü herkeste yedi ama öle bişey yok tabi :F
sözkonusu o değilmiş bugün duvarda görünen uyarı mesajı.. piyango sayfalara vurdu..
facebook anasayfasında en başta kutucukta facebook sayfanızını onaylamalısınız gibisinden şeyler vardı bende doldurdum forum doldurur gibi gönderdim.
diğer sayfalarımıda başka başka yöneticilikten doldurdum.
şimdide şu uyarıyla karşılaştım..

ne yapmalıyım
facebook sayfası olupta aynı durumla karşılaşan varmı.
-
işlem yapılması için hiç bi link yok piyasada.. face''book'' bulmacası :D sayfası olanlar bişeyler yazsın arkadaşlar yoksa sayfalar gidecek gurban olam :D
-
Valla benim de diyarbakırspor sayfam var. Bi yawşak tutup bana mesaj attı. diyarinsesi.org'un sahibi. Diyarbakırspor üzerinden rank sağlıyorsunuz dedi. Dava açtık yakında kapanır sayfa dedi. Kapanmazsa senin aq. dedim bende :S
Fiko sayfanın ismi ney?
-
davamı açmış :F waybe daha neler görecez memo :F mahkeme yokmuymuş direk sayfamı kapanacakmış :F muhaha
la Sinop sayfasında verdi bu uyarıyı
diğer sayfalar normal. ist bide biizm okulun sayfasında bu uyarıyı vermedi forumu doldurdum tamam olay bitti.
sinop sayfasında nie böle uyarı verdi anlam veremedim.
millet kıl olmuş bize memo :D sayfaları sildirecekler :D
-
Sen son zamanlarda alakasız videolar filan kastın çok attın bi de. Ondandır her halde.
-
ondan olacağını zannetmiyorum. en fazla 15 video kastım oda bi b*ka yaramadı anladın sen :D