Facebook Sayfam Birden Kapatıldı !
-
Merhaba,bir dizinin facebook sayfası vardı aktif bir sayfaydı az önce kapatılmış.. Resmi hesap yapsa en başta yapardı 4-5 klon sayfası daha var.Fan sayfası idi benimki zaten ve topluluktu.Kapatılma nedeni;
Aşağıdaki nedenlerden en az biri dolayısıyla, Facebook'ta yayınladığınız içeriği kaldırdık veya bu içeriğe erişimi durdurduk:
Bir üçüncü şahıstan, paylaştığınız içeriğin kendisinin haklarını ihlal ettiğine dair şikayet aldık
Temsil etme yetkinizin olmadığını düşündüğümüz bir şirketi, kuruluşu veya diğer varlığı temsil eden bir Sayfayı yönettiniz.
böyle işin amk ben bir form doldurdum da hiç ümidim yok,başka neler yapabilirim? silmişlermidir acaba?? amk.
-
Actirma ihtimalin sifira yakin hocam.
Gecmis olsun.
-
link i pm atarmısın ?
-
@ bilenyok - eyw hocam sagol :S biraz uğraşayım bakalım bir yanlışlık var gibi hissediyorum.
@ - freak - pmledim hocam ..
-
yardım toplulugunda en çok cevap vermiş birisi olarak tek bir kişi şikayet ederse hiçbir şey olmaz ki toplu halde şikayet edilmiş bence.
Resmi olarak şikayet edilmesi kapatılması için o da uzun sürer her şeyin klonu var eğer kendi kendine sayfa kasma abone vs yapmadıysan fotoğraf ya da başka bir şeyden ihlal falan o türlü hemen kapatılmaz.
-
koray bunu yazdı
yardım toplulugunda en çok cevap vermiş birisi olarak tek bir kişi şikayet ederse hiçbir şey olmaz ki toplu halde şikayet edilmiş bence.
Resmi olarak şikayet edilmesi kapatılması için o da uzun sürer her şeyin klonu var eğer kendi kendine sayfa kasma abone vs yapmadıysan fotoğraf ya da başka bir şeyden ihlal falan o türlü hemen kapatılmaz.
Bencede toplu şikayet hocam, kapatılma sebebi şu kapsama giriyormuş:
https://www.facebook.com/help/www/399224883474207
Youtube fragman videosu koydum,resmi sayfadan,atv sitesinden dizi fotoğrafı falan eklettim.Heryerde olan genel fotoğraflar.Diziden bir kesit,full halini vs vs video olarak koymadım,sadece fragman.
-
hocam hepsi önemli şeyler hangisinden dolayı kapatıldı mesaj atman lazım ingilizce