Facebook Sayfası Satın Alma Veya Hibe
-
Arkadaşlar bir işim için facebook sayfasına ihtiyacım var. Böyle köşede kıyıda ilgilenmediğiniz 10 binlik falan sayfanız varsa yardımcı olabilir misiniz acaba? Eğer yardımcı olmak isterseniz işimi gerçekleştirdikten sonra sayfanın ederiyle fazlasını ödeyeceğim. Eğer ücret karşılığı vermeyi düşünürseniz de tekliflerinizi bekliyorum.
-
parasiyla da mi yok?
-
5k izmir sayfası var arkadaşta. sordum 20 Tl diyor. düşünürsen konuşayım.
-
Bu sayfa var , 16.482 kişi var sayfamda ama GÖNDERI yayınlayamıyorsun :D
Yayınlasan da , Profili vermeden sayfa verme işi nasıl oluyor? :)
https://www.facebook.com/AndroidTelefonlar -
5.700 kişilik sayfa var bikaç gün önce r10 da 20 TL ye çekim yaptırmıştım. 10 TL'ye bırakırım (niye yarı fiyatna dersen öyle bi gazla çektirdim sonrada pişman oldum elden çıkarayım diyorum)
-
Zalimcocuq bunu yazdı
5.700 kişilik sayfa var bikaç gün önce r10 da 20 TL ye çekim yaptırmıştım. 10 TL'ye bırakırım (niye yarı fiyatna dersen öyle bi gazla çektirdim sonrada pişman oldum elden çıkarayım diyorum)
R10 da hala cekım yapan var mı ya? :) Daha dogrusu face de cekım yapabılen varmı.* :)
-
JiggSaw bunu yazdıZalimcocuq bunu yazdı
R10 da hala cekım yapan var mı ya? :) Daha dogrusu face de cekım yapabılen varmı.* :)
hacı normalde yasaklanmış galiba geçen bi konuda öyle yazmışlardı ama biz skype'dan görüşüp hallettik işlemi :)
-
Zalimcocuq bunu yazdıJiggSaw bunu yazdıZalimcocuq bunu yazdı
hacı normalde yasaklanmış galiba geçen bi konuda öyle yazmışlardı ama biz skype'dan görüşüp hallettik işlemi :)
Şu R31 ıcın davetıyesı olan hıc mı yok ya :( Yardımcı olacak :(
-
JiggSaw bunu yazdıZalimcocuq bunu yazdıJiggSaw bunu yazdıZalimcocuq bunu yazdı
Şu R31 ıcın davetıyesı olan hıc mı yok ya :( Yardımcı olacak :(
valla olsaydı vermeyenin a.q. ama bendede yok reis yeni üyeyim TBT'den biri sağolsun davetiyesini bana vermişti :)
-
Eywallah hocam sagolasin soylemen yeterli...
-
https://www.facebook.com/DefenseOfTheAncients2
Teklif gönderirsen konuşuruz