Facebook Sayfasında Sitemin Paylaşımını Yapabilcek Yardımsever Veya Ücretsever Mürit?
-
Yüksek beğenili facebook sayfasında hayrına veya mangırına paylaşım yapabilcek müritler pm atabilirseniz sevinirim..
-
Birde hayrına ek olarak uygun fiyata paylaşım yapabileceklerde yazsın. r10 dan birileri ile çalışmayalım boşuna. Ben şu an için fazla alım yapmıyacağım ama benim gibi arayanlar vardır :)
Ekleme: Benim için çocuk sayfası gerek. Hatta 15 TL ye filan satlık pepe mepe sayfanız varsa verim :D 15 çok az ama belki veren olur diye yazalım :)
Son Ekleme: Konuyu Sosyal Ağlar'a taşı istersen :)
kadirozdemir tarafından 10/Eyl/13 20:30 tarihinde düzenlenmiştir -
edit: ben çok yanlış gelmişim ya lan :D
edit2:yanlış anlamışım ama 1000 kişilik bi sayfa var atın paylaşayım istediğinizi çok kalabalık olmasa da (:
slanger tarafından 10/Eyl/13 22:39 tarihinde düzenlenmiştir -
yeri gelmişken bana da ingilizce sayfası olanlar varsa ulaşırsa sevinirim.
-
Boyle bir calismaya benim de ihtiyacim var.))
Ilgili arkadaslar umarim yardimci olurlar.
-
kadirozdemir bunu yazdı
Birde hayrına ek olarak uygun fiyata paylaşım yapabileceklerde yazsın. r10 dan birileri ile çalışmayalım boşuna. Ben şu an için fazla alım yapmıyacağım ama benim gibi arayanlar vardır :)
Ekleme: Benim için çocuk sayfası gerek. Hatta 15 TL ye filan satlık pepe mepe sayfanız varsa verim :D 15 çok az ama belki veren olur diye yazalım :)
yeni konu açmiyim dedim acaba hayrına sende bana r10 davetiyesi gönderebilirmisin
-
GUS bunu yazdıkadirozdemir bunu yazdı
yeni konu açmiyim dedim acaba hayrına sende bana r10 davetiyesi gönderebilirmisin
Olsa dükkan senin :)
Şaka maka davetiye yok hocam. Nasıl niye veriyorlar bilmiyorum ama bana davetiye vermedi hiç.
-
300 400 TL ye 100bin hitli sayfa yapan adamlar var
-
Spyware__007 bunu yazdı
300 400 TL ye 100bin hitli sayfa yapan adamlar var
Güvenirlik? Yani yaptırdığın var mı hocam?