Facebook Sayfasındaki Kişileri Başka Sayfaya Aktarmak?
-
Facebook'ta 2 sayfa var birinin üye sayısı az ikiside farklı içerikte üye sayısı az olanı çok olana aktarabilirmiyim? az olan sayfada kapansın diğerinde olsun hepsi böyle birşey mümkünmüdür?
-
öyle bir şey yok hocam
-
20.000 lik sayfam var , boyle bısı varsa aktaralım ...
TAKIP _____ -
Oyle bisey olsa piyasanın a.mina koyarlar hacı.
-
kendi hesabından verileri yedekleyebiliyorsun da gri yükleme olayı çıkmadı. çıkmaz da. fake ile mücadele etmeye çalışıyorlar.
-
vardi bi ara az olanı cok olana aktarıyordun dublicate sistemi ile.
-
iki sayfanın ismi aynı olmazsa. veya birinin ismi harfi harfine, diğerinin isminin içerisinde geçmezse aktaramazsın.
-
denemedim ama eskiden oluyordu şu anda ne durumda bilmiyorum ben anlatayım sen dene.
öncelikle sayfa ismi 200 kişiyi geçince değiştirilmiyor.
birleştirilecek sayfaların isimlerinin aynı olması gerekiyor.
fakat şöyle birşey var aynı isimde başka bir sayfan var ise hata veriyor. güvendiğin bir arkadaşına üst yönetcilik ver sayfanın ismini seninkiyle aynı yapsın. sonra onu sil yöneticilikten sonra mükerrer sayfaları birleştir seçeneği var oradan sayfaları seç küçük olan büyüğe aktarılıyor. dene bi olursa haber verirsin.
-
200'ün üstünde olan sayfalar için isim değiştirme yöntemi var youtube den bakabilirsiniz.
-
Freak bunu yazdı
denemedim ama eskiden oluyordu şu anda ne durumda bilmiyorum ben anlatayım sen dene.
öncelikle sayfa ismi 200 kişiyi geçince değiştirilmiyor.
birleştirilecek sayfaların isimlerinin aynı olması gerekiyor.
fakat şöyle birşey var aynı isimde başka bir sayfan var ise hata veriyor. güvendiğin bir arkadaşına üst yönetcilik ver sayfanın ismini seninkiyle aynı yapsın. sonra onu sil yöneticilikten sonra mükerrer sayfaları birleştir seçeneği var oradan sayfaları seç küçük olan büyüğe aktarılıyor. dene bi olursa haber verirsin.
biri 520 kişi diğeri 7k bu yolla olmayacak sanırım arkadaşla hallederimde abone sayısı fazla :S
@ koray hocam bakayım youtubeye bir bakalım