Facebook Şifre Yenileme Problemi
-
arkadaşlar 4 yıl önce kullanıp dondurduğum facebook hesabım farkettim ki hala açık gözüküyor.eski şifremle denedim giremedim. hesapla birlikte kullandığım ve kapattığım mail adresim boşta olduğu için hemen aldım onu ve şifremi sıfırlayın diye mail attım.2 gündür mail bekliyorum şifre sıfırlanacak ve mail adresine mail gelecek diye.tık yok.
böyle olunca Şifre yenileme e-postanızı spam veya önemsiz posta filtrelerinde bulamıyorsanız, buraya tıklayın. linkinden( https://login.facebook.com/help/contact.php?show_form=password_reset) mail,hesap adı,doğum tarihi ve kullandığım ağlardan bi ikisini yazdım.malesef içinde şifre olmayan açıklamayla dolu bi mail gelmiş.
bu durumu acil çözmem gerekiyor.varsa bi yöntem biri yardımcı olursa sevinirim.
-
eger hala kullanimda ise facebook hesabi sifirlama maili gelmesi lazim. junk mailie falan bak. birde son zamanlarda denk geldim yeni email alinca mail gonder bi adrese senden bi kod isticek onu yaz belki dogrulamadin diye email almiyo olabilirsin.
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
eger hala kullanimda ise facebook hesabi sifirlama maili gelmesi lazim. junk mailie falan bak. birde son zamanlarda denk geldim yeni email alinca mail gonder bi adrese senden bi kod isticek onu yaz belki dogrulamadin diye email almiyo olabilirsin.
-----------------------------
bu çok önemli doğru diyosun! -
dalgami geciyon ciddimisin ? ben fikrimi soyledim sadece :S