Facebook Sorunsalı
-
Güvenlik nedenleriyle hesabın geçici olarak kilitlendi
Ne yazık ki, bilgisayarınıza virüs bulaşmış olabilir.Endişelenmeyin. Virüslü dosyaları bulup kaldırmanıza yardımcı olacağız.sanane amk cocuuu benim bilg. virüsten bide indir tara diyo zorla bunu aşmanın yolu yokmu la? -
İlk kez duydum şahsen.
-
Mark a Mesaj At abi durum boyleyken boyle de o_0
https://www.facebook.com/zuck?fref=ts -
hayır o bişi değil amk burda saten indirip çalıştıramam o amk prog. siktiminin piçlerine bak len :| bizi yiyolar amk bunlarda.
-
Senin pcndeki virüsten nasıl haberleri olucak la.
Tarayıcı entegreli facebook a saldıran bir virüs gibi bişey herhalde.
-
yalan amk işte pazarlıcaklar mcafee yide ona yiyolar milleti :D
-
haberli,habersiz facebookta oraya buraya yeni cektigim videomu izleyin , suna buna tiklayin tarzi viruslu post atanlardan oturu; paylastigin videonun altindan birkac kere 'spam or scam' tarzi sikayet ederlersede hesaba el atiyor fb
-
hayır işin bok tarafıda ne biliyin mi mc afee indirip kurulmuoda len :D
-
Farkında olmadan bir uygulama yemişsindir.
48 saat içinde tekrar denersen hesabin aktif olması için bir kaç doğrulama isteyebilirler.
Panik yapacak birşey yok yani.
-
ArmadA bunu yazdı
Güvenlik nedenleriyle hesabın geçici olarak kilitlendi
Ne yazık ki, bilgisayarınıza virüs bulaşmış olabilir.Endişelenmeyin. Virüslü dosyaları bulup kaldırmanıza yardımcı olacağız.sanane amk cocuuu benim bilg. virüsten bide indir tara diyo zorla bunu aşmanın yolu yokmu la?tahmin etmiştim kilitleneceğini :P
facebook bile sana güvenmiyo kanka :D
halledebildin mi?
Florenzi tarafından 06/Kas/13 12:22 tarihinde düzenlenmiştir -
HoLyCat bunu yazdı
Farkında olmadan bir uygulama yemişsindir.
48 saat içinde tekrar denersen hesabin aktif olması için bir kaç doğrulama isteyebilirler.
Panik yapacak birşey yok yani.
olm hala aynı lan :S hiç bişi değişmedi ama telefondan bağlanabiliyorum amk.