Facebook Sosyal Mühendislik İle Yabancıları Hacklemek
-
İlk önce hacklicegimiz kişi yabancı olmalı , kadın olmalı ve ingilizce bilmeliyiz.
Herhangi bir facebook hesabıyla kendisini ekliyoruz ve zor durumda oldugumuzu facebook hesabımıza giremedigimizi çalınmış olabileceğini ve kendisinden bize yardımcı olmasını istiyoruz . Yardımseverse kabul ediyor .
Sonra kendisine facebooktan bir mail gelicegini ve orada yazılanları bize kopyalamasını istiyoruz . Kurbanın e-mail adresine bir parola sıfırlama linki gönderiyoruz. (Türkçe sayfadan parola sıfırlama linki gönderecegimiz için yazılan yazılar türkçe olacaktır ve birşey anlamıyacaktır.) Oradaki yazıları kendimize kopyalattıktan sonra linki tarayıcımıza yapıştırarak yeni şifremizi oluşturup hesaba giriş yapıyoruz . Ardından emailimizi değiştiriyoruz ve kullanıcı neye ugradıgını şaşırıyor :D
Not : Daha önce 3-5 tane hesap hackledim bayadır uğraşmıyorum . Tamamiyle sizin yaratıcılığınıza ve karşı tarafı ikna etmenize bağlı tabi bunun yanında iyi bir ingilizce şart :)
-
çok eski hotmail şifremi unuttum numarasını facebook ta damı kullanıyorlar :)
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------çok eski hotmail şifremi unuttum numarasını facebook ta damı kullanıyorlar :)
-----------------------------
Aynen :D