Facebook Telif Hakkı İhlali Suçlaması Bildirimi
-
Şimdi arkadaşlar, sevdiğim parçaların video kliplerini genelde HDTV oluyor, pc de değilde facebook infomda arşiv yapıyorum. Daha önce de bir video için böyle bir telif hakkı problemi yaşadım bu ikinci oluyor.
Şimdi bu iki oldu, üçüncüde herhangi bir cezai yaptırım söz konusu olur mu? Telif hakkıyla ilgili değil ama, hesabımın ban yemesi gibi. Bunu merak ediyordum. Bilgisi olan var mı acaba?
Not: Konuyu hukuk soru bölümüne mi açayım diye gidip geldim, sanırım orayada uygun değil düşüncesiyle buraya açtım. Umarım yanlış değildir.
-
aynı şeyi yapmaya devam ettiğin süre içinde kullanıcı sözleşmesine aykırı hareket ettiğin için hesabını sınırsız banlayabilirler
arkadaşın biri günde 400 kişiyi listesine ekleyince facebook mesaj göndermiş bu kadar kişiyi tanıyormusun die
arkadaş da dalga geçercesine tanımıyorum ne olcak gibisinden cevap maili atmış sonuç malum
sınırsız ban :D
-
Aynı uyarı banada geLdi iLk gönderdiğim videoda bi müzik vardı Spice GirL'sün onu otomatik siLmişLer dierinide YusufLadım ben siLdim Facebook'un şakası oLmaz :)
-
İstediğimde tam olarak bu zaten. Ban atılması. Malum silemiyoruz hesabı, sadece dondurabiliyoruz. Atsınlar umurumda değil. En iyisi kısayoldan çete savaşları oyunana tekrar bulaşıp davetiye muhabbetine milleti eklemek olacak. Facebook`a bulaşmak hataydı. Swool`a hak veriyorum, arkandayım. Anti Facebook`cu olacağım :)
Sağolun verdiğiniz bilgiler için.
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------facebooka mail atarsan hesabını silerler hocam :D sen direk silemiyorsun donduruyorsun fakat hiçbir arama sonucunda çıkmıyor yine aynı şey :)
-
ama dondurdun zaman açabiliyorsun silerlerse bi daha açmak isticemi sanmıyorum ::)
-
vaybea baya ilerledi Faysbok :)
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------İstediğimde tam olarak bu zaten. Ban atılması. Malum silemiyoruz hesabı, sadece dondurabiliyoruz. Atsınlar umurumda değil. En iyisi kısayoldan çete savaşları oyunana tekrar bulaşıp davetiye muhabbetine milleti eklemek olacak. Facebook`a bulaşmak hataydı. Swool`a hak veriyorum, arkandayım. Anti Facebook`cu olacağım :)
Sağolun verdiğiniz bilgiler için.
-----------------------------Tekrarı durumunda video app kaldırılabilir veya sınırsız ban yiyebülürsün yazıooo...