Facebook Uyelik
-
arkadaslar facebookta uylelik sile bile biliyormuyuz.Sile biliyorsak nasıl sılebilirim anlatırmısınız teşekkürler
-
sağ yukarda account yazıor oraya geliorsun giriorsun sora aşada deactive yazar gir oraya ordan rasgele bi neden seç
deactive de... ama silinmiyor galiba tamamen...
-
silinmesin dursun ne zararı var dbyi sırtındamı taşıyon ?
-
silinmiyor sadece pasif hale getirebilirsin...
-
gecelerisarankorku'yu sağda solda çıkan facebook haberleri nedeni ile bir korku sarmış galiba.
facebook da ayarlarını yaptıktan sonra istemedigin hiçbir bilgi görünmez hakkında hangi bilgilere ulaşılmasını istiyorsan işaretlersin arkadaş olarak kabul ettigin kişiler o bilgileri görür.
Bir hevesle çıkan herşeye atlıyor ondan sonra sağdan soldan gelen cahilce bilgiler sonucu yapılan üyelikten veya eylemden pişmanlık duyuyorlar.
şu milletimiz yapılan şeyin yerli yerinde kullanmasını bilse hiçbir sorun olmayacak ama yoooook biz bunun piçliğini bulup boku çıkana kadar gereksiz nerede kullanılabilecekse oralarda kullanırız
facebook en güzel örnek mesela
ben 15-20 yıldan fazladır ulaşamadığım arkadaş ve akrabama facebook ile ulaştım amaç zaten bu
ama patronunun karşısına geçip iki laf edemeyen adam facebookta patronuna tehdit ve hakaretlerde bulunur, karı kız tavlayabilirmiyim, ünlüleri taklit ederek bir bok yermiyim, falan filan aman anladınız işte siz onu.
dostum eger ingilizcesi anlaşılamıyorsa firefox ile giriş yapıp türkçe yaması ile facebooku tükçe ayarlayabilirsin hesabına giriş yap hangi bilgilerin görülmesini istiyorsan onları işaretle bu kadar
hesabı silmek olmuyor maalesef sadece askıya alabiliyorsun hesabını ( deactive)
-
ozsar07 bunu yazdı:
-----------------------------gecelerisarankorku'yu sağda solda çıkan facebook haberleri nedeni ile bir korku sarmış galiba.
facebook da ayarlarını yaptıktan sonra istemedigin hiçbir bilgi görünmez hakkında hangi bilgilere ulaşılmasını istiyorsan işaretlersin arkadaş olarak kabul ettigin kişiler o bilgileri görür.
Bir hevesle çıkan herşeye atlıyor ondan sonra sağdan soldan gelen cahilce bilgiler sonucu yapılan üyelikten veya eylemden pişmanlık duyuyorlar.
şu milletimiz yapılan şeyin yerli yerinde kullanmasını bilse hiçbir sorun olmayacak ama yoooook biz bunun piçliğini bulup boku çıkana kadar gereksiz nerede kullanılabilecekse oralarda kullanırız
facebook en güzel örnek mesela
ben 15-20 yıldan fazladır ulaşamadığım arkadaş ve akrabama facebook ile ulaştım amaç zaten bu
ama patronunun karşısına geçip iki laf edemeyen adam facebookta patronuna tehdit ve hakaretlerde bulunur, karı kız tavlayabilirmiyim, ünlüleri taklit ederek bir bok yermiyim, falan filan aman anladınız işte siz onu.
dostum eger ingilizcesi anlaşılamıyorsa firefox ile giriş yapıp türkçe yaması ile facebooku tükçe ayarlayabilirsin hesabına giriş yap hangi bilgilerin görülmesini istiyorsan onları işaretle bu kadar
hesabı silmek olmuyor maalesef sadece askıya alabiliyorsun hesabını ( deactive)
-----------------------------beni bi korkunun sardıgı yok fecabookta 2 tane uyelıgım var biri dogru olan bırıde feck sahte olan yani sahte olanı silmek ıstıyorum SUNUDA UNUTMAYALIM KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK
-
gecelerisarankorku bunu yazdı:
-----------------------------
beni bi korkunun sardıgı yok fecabookta 2 tane uyelıgım var biri dogru olan bırıde feck sahte olan yani sahte olanı silmek ıstıyorum SUNUDA UNUTMAYALIM KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK
-----------------------------
da facebook tan ecele nasıl geldin anlamadım:) -
güzel kardeşim ben nikin ile konu arasında bir baglantı olarak espri niyetine yazdım korku sarmış diye.
hemen celallenmeye gerek yok ECEL MECEL ne yani şimdi ?
-
resmi goren kızlar saldırıyor ayaklı yürüyen karizma olmak zor kızlardan basımı alabıyorum bu kızlar beni oldurecek o yuzden ecel dedık (SAKA) ordek olarak verdim o sözü tesekkür ederim cok sağolun