Facebook Uzerinden Ip Bulma ( Soru )
-
Selam dostlar..
Facebook proflini bildigimiz bir kullanicinin ip adresini bulmak mumkunmudur?
Bildigimiz uzere ip adresleri surekli degisken..Fakat bu olay 1 dakikada bir oluyor diye yazi okudum..1 dakika bana yeterde artar.
Tbt yazilimlarinda baktim bir yöntem veyahut anlatim bulamadim..Facebook ip adreslerini ne kadar iyi koruyor buda bir soru?
Cevap yazan arkadaslar tesekkurler...
-
Kişinin profilinden ip adresine ulaşmak için bilinen bir yotem yok.
İp nin 1 dakikada bir falan değiştiğini nerde okuduysanız doğru bilgi değil.
-
coder2 bunu yazdı
Söyle dusunmek gerekirse savcilik bir kisinin Ip adresini facebooktan talep ettigi taktirde faxcebook bunu buluyor ve veriyor..Bunun gibi bir yöntemin olup olmadigini merak ediyorum.
Turk telekom Ip adresleri 1 dakika bir degisiyor diye okudum..Egerki 1 dakika degilse ne aralikla degisiyor bir bilgin varmi ?
-
TheColtfire bunu yazdıcoder2 bunu yazdı
Söyle dusunmek gerekirse savcilik bir kisinin Ip adresini facebooktan talep ettigi taktirde faxcebook bunu buluyor ve veriyor..Bunun gibi bir yöntemin olup olmadigini merak ediyorum.
Turk telekom Ip adresleri 1 dakika bir degisiyor diye okudum..Egerki 1 dakika degilse ne aralikla degisiyor bir bilgin varmi ?
Telekom ipleri modem reset ile değişir. İp havuzundan yenisini alır. Savcılık isterse tarih-saat dakika vererek ip adresine ulaşabilir. Ama saat farkları sorun yaratabiliyor
-
ancak ve ancak sm ile karşıdan alabilirsin bunu
mesela erkekse kardeşim senin internet hızın ne kadar dersin
http://www.speedtest.net/# burdan ss istersin alttan ip adresini alırsın
bla bla bla
-
SaviorAngel bunu yazdı
ancak ve ancak sm ile karşıdan alabilirsin bunu
mesela erkekse kardeşim senin internet hızın ne kadar dersin
http://www.speedtest.net/# burdan ss istersin alttan ip adresini alırsın
bla bla bla
Ipini almak istedigim adam finli yemez böyle seyleri gizli bir sekilde elde etmenin cabasi icindeyim.
-
"Merhaba rahatsız ediyorum. Bu sitede bir arkadaş size ait olduğunu iddia ettiği bazı fotoğraflar paylaşıyor. Bunlar size mi ait ?-link- "
Gecmişte milletin ip'sini hep bu salak taktikle buldum. Verdiğim adrese giren pclerin ip , girş saati , browserını ıvırınızıvırını kaydediyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yap işte boyle bişey. Biraz hayal gücü -
italyan bunu yazdı
"Merhaba rahatsız ediyorum. Bu sitede bir arkadaş size ait olduğunu iddia ettiği bazı fotoğraflar paylaşıyor. Bunlar size mi ait ?-link- "
Gecmişte milletin ip'sini hep bu salak taktikle buldum. Verdiğim adrese giren pclerin ip , girş saati , browserını ıvırınızıvırını kaydediyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yap işte boyle bişey. Biraz hayal gücüiplogger.org or grabify.link etc.
-
Php'de yazılmış hazır bir scrip vardı forumda ama duruyormu bilemiyorum komple cookileri ip v.s veriyordu
-
italyan bunu yazdı
Gecmişte milletin ip'sini hep bu salak taktikle buldum. Verdiğim adrese giren pclerin ip , girş saati , browserını ıvırınızıvırını kaydediyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yap işte boyle bişey. Biraz hayal gücügenius valla :D