folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar Güvenliği - Backdoorlar
linefolder Facebook Uzerinden Ip Bulma ( Soru )

Facebook Uzerinden Ip Bulma ( Soru )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Selam dostlar..

Facebook proflini bildigimiz bir kullanicinin ip adresini bulmak mumkunmudur?

Bildigimiz uzere ip  adresleri surekli degisken..Fakat bu olay 1 dakikada bir oluyor diye yazi okudum..1 dakika bana yeterde artar.

Tbt yazilimlarinda baktim bir yöntem veyahut anlatim bulamadim..Facebook ip adreslerini ne kadar iyi koruyor buda bir soru?

Cevap yazan arkadaslar tesekkurler...

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coder2
    coder2's avatar
    Erkek

Kişinin profilinden ip adresine ulaşmak için bilinen bir yotem yok.

İp nin 1 dakikada bir falan değiştiğini nerde okuduysanız doğru bilgi değil.

Önceleri Kızlar Utanınca Kızarırdı Şimdilerde Kızarınca Utanıyorlar..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek
    coder2 bunu yazdı

Söyle dusunmek gerekirse savcilik bir kisinin Ip adresini facebooktan talep ettigi taktirde faxcebook bunu buluyor ve  veriyor..Bunun gibi bir yöntemin olup olmadigini merak ediyorum.

Turk telekom Ip adresleri 1 dakika bir degisiyor diye okudum..Egerki 1 dakika degilse ne aralikla degisiyor bir bilgin varmi ?

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek
    TheColtfire bunu yazdı
    coder2 bunu yazdı

Söyle dusunmek gerekirse savcilik bir kisinin Ip adresini facebooktan talep ettigi taktirde faxcebook bunu buluyor ve  veriyor..Bunun gibi bir yöntemin olup olmadigini merak ediyorum.

Turk telekom Ip adresleri 1 dakika bir degisiyor diye okudum..Egerki 1 dakika degilse ne aralikla degisiyor bir bilgin varmi ?

Telekom ipleri modem reset ile değişir. İp havuzundan yenisini alır. Savcılık isterse tarih-saat dakika vererek ip adresine ulaşabilir. Ama saat farkları sorun yaratabiliyor

Errare Humanum Est
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek

ancak ve ancak sm ile karşıdan alabilirsin bunu 

mesela erkekse kardeşim senin internet hızın ne kadar dersin

http://www.speedtest.net/# burdan ss istersin alttan ip adresini alırsın 

bla bla bla 

No way out
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek
    SaviorAngel bunu yazdı

ancak ve ancak sm ile karşıdan alabilirsin bunu 

mesela erkekse kardeşim senin internet hızın ne kadar dersin

http://www.speedtest.net/# burdan ss istersin alttan ip adresini alırsın 

bla bla bla 

Ipini almak istedigim adam finli yemez böyle seyleri gizli bir sekilde elde etmenin cabasi icindeyim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

"Merhaba rahatsız ediyorum. Bu sitede bir arkadaş size ait olduğunu iddia ettiği bazı fotoğraflar paylaşıyor. Bunlar size mi ait ?-link- "

Gecmişte milletin ip'sini hep bu salak taktikle buldum. Verdiğim adrese giren pclerin ip , girş saati , browserını ıvırınızıvırını kaydediyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yap işte boyle bişey. Biraz hayal gücü

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aylmz
    aylmz's avatar
    Erkek
    italyan bunu yazdı

"Merhaba rahatsız ediyorum. Bu sitede bir arkadaş size ait olduğunu iddia ettiği bazı fotoğraflar paylaşıyor. Bunlar size mi ait ?-link- "

Gecmişte milletin ip'sini hep bu salak taktikle buldum. Verdiğim adrese giren pclerin ip , girş saati , browserını ıvırınızıvırını kaydediyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yap işte boyle bişey. Biraz hayal gücü

iplogger.org or grabify.link etc.

binin yarısı beş yüz o da bizde yok
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Erkek

Php'de yazılmış hazır bir scrip vardı forumda ama duruyormu bilemiyorum komple cookileri ip v.s veriyordu 

Bazen Varsın , Bazen Yoksun...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek
    italyan bunu yazdı

genius valla :D

anca gidersin...
Toplam Hit: 3323 Toplam Mesaj: 10
facebook açık bulma ip adresi