Facebook Vasıtasıyla Para Kazanmak
-
Cahilliğime verin cidden merak ettiğim bir soru var.
Bir site açıyorum blog tarzı bilimsel teknolojik şeyler paylaştığım buraya ziyaretçiyi de facebook üzerinden çekiyorum. Diyelim 750k sayfam var paylaşımın sonuna devamı burda deyip siteme çekiyorum yüzlerce insan giriyor sizce bunun getirisi kısa ve uzun vadede nedir ?
Bunun için facede reklam verip sayfama beğeni kastırsam bir şey elde edebilir miyim ?
Örnek veriyorum işsizler diye bir sayfa var facede adam her şeyi sitesinde paylaşıyor her yer reklam zaten. Bu adamın 572k takipçisi var kazancı ne durumdaki buna devam ediyor. Eğer iyiyse bir miktar parayı sayfama yatırıp siteme böyle kullanıcı çekmeyi düşünüyorum.
Adense olarak şu kadar giriş ortalama bunu kazandırır diyebiliyor muyuz ?
Sayfam bu. Sitede bu konuda olacak...:
-
Sayfada bilinç ve bilincin farklı seviyeleri çerçevesinde herhangi birşey bulundurmazsan, gayet para kazanman olası.
-
Jilet_Boris bunu yazdı
Sayfada bilinç ve bilincin farklı seviyeleri çerçevesinde herhangi birşey bulundurmazsan, gayet para kazanman olası.
Kafama ne eserse hocam hobi gibi bişey bu sayfa
-
Hocam tabi ki çok önemli sitenle facebook+twitter entegrasyonu yapman.
Gelirini de muhakkak arttıracaktır ama şu kadar beğeniye bu kadar para kazanırsın diyecek birini tanımıyorum. :)
Ama sayfan ne kadar aktif olursa sonuçta sitene gelecek insan sayısı da bi o kadar artar buna mukabil kazanacağın para da artar..
-
Abi en basitinden sayfana reklam verirler oluk oluk :)
-
mahzal bunu yazdı
Hocam tabi ki çok önemli sitenle facebook+twitter entegrasyonu yapman.
Gelirini de muhakkak arttıracaktır ama şu kadar beğeniye bu kadar para kazanırsın diyecek birini tanımıyorum. :)
Ama sayfan ne kadar aktif olursa sonuçta sitene gelecek insan sayısı da bi o kadar artar buna mukabil kazanacağın para da artar..
Anladim hocam da kestiremiyorum. Siteme kac kisi girse ne gelir ne getirir ne olur bilmiyorum pek. Ona gore facebook uzerinden uye artiracagimda.