folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Facebook Vb. Sitelerde Artan Dolandırıcılık Olayları

Facebook Vb. Sitelerde Artan Dolandırıcılık Olayları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    destanition
    destanition's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar. internet dolandırıcılığı artık had safaya ulaştı. özellikle msn de ve facebookta bazı kişiler profillerine yabancı sitelerden indirdikleri resimleri ekleyip internette yeni olanların iyi niyetlerinden ve acemiliklerinden yararlanarak kontörlerini paralarını kredi kartı numaralarını istemektedirler. Özellikle çevremizdeki yeni arkadaşları bu konuda uyaralım. bu bizim vatandaşlık görevimizdir.bu kan emicilere fırsat vermeyelim. gerekirse ihbar etmekten de çekinmeyelim. örneğin bir profil

http://www.facebook.com/profile.php?v=feed&story_fbid=106510199368254&id=100000278221435#!/profile.php?id=100000885577873&ref=mf

dikkatle baktığınızda resiminde site ismi var bu resimdeki ya rus ya da romanyalı

internette tecrübeli arkadaşların bu tuzaklara düşeceğini zannetmiyorum. ama acemi ve yeni olan arkadaşlarımızı bu hususta mutlaka izah edelim. Teşekkürler..

gülme gidenin arkasından. gün gelir, elveda bile diyemezsin giderken... | Hayat fani, Ölüm ani....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

isin sirri öküz olmamakta

eger öküzsen her zaman bir sekilde dolandirilirsin

la liberte ne meurt jamais.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

böyleleri müstehaktır aslında.eğer bunları yiyen varsa bence hakediyorlar hiç acımıyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    destanition
    destanition's avatar
    Erkek

jayde bunu yazdı:
    -----------------------------

böyleleri müstehaktır aslında.eğer bunları yiyen varsa bence hakediyorlar hiç acımıyorum

ya mesele hakedip haketmemesi değildir. Türk milleti yapısı gereği iyi niyetlidir. bu saflığından ve iyi niyetinden faydalanmak isteyen duygu istismarcılarına fırsat vermeyelim halkı bilinçlendirelim. hakedip haketmemelerini sorgulamak bizim işimiz değil.

gülme gidenin arkasından. gün gelir, elveda bile diyemezsin giderken... | Hayat fani, Ölüm ani....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

destanition bunu yazdı:

jayde bunu yazdı:

ya mesele hakedip haketmemesi değildir. Türk milleti yapısı gereği iyi niyetlidir. bu saflığından ve iyi niyetinden faydalanmak isteyen duygu istismarcılarına fırsat vermeyelim halkı bilinçlendirelim. hakedip haketmemelerini sorgulamak bizim işimiz değil.

Ha yani o fotograftaki kadına kaymak istedikleri için eklemeleri iyi niyet mi :D

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    destanition
    destanition's avatar
    Erkek

Frank bunu yazdı:

destanition bunu yazdı:

Ha yani o fotograftaki kadına kaymak istedikleri için eklemeleri iyi niyet mi :D

hayır tabiki iyi niyet değil. demek istediğim de o değil. insanlara bazıları "yardıma ihtiyacım var" acil yardım edin. gibisinden insanların bu zaafiyetlerini kullanmak isteyenlere fırsat vermeyelim diyorum. o kişilerin onu eklemesi iyi niyet değil. zaten öyle bir kız filan da yok. o bir çete. aynı IP den birkaç facebook adresi açıyorlar aynı siteden indirdikleri fotoğrafları da profillerine ekliyor. bazıları telefonunu bile veriyor beni ara diye karşılığında da kontörüm yok bana 20 kontör gönderin sizi arayayım gibisinden milleti dolandırmaya çalışıyorlar. milletin iyi niyet duygularını suistimal edenlerin her türlüsüne fırsat vermeyelim demek istiyorum ben. bu çeteler milletin uyandığını görsün ki bu kadar rahat hareket edemesinler

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

profil çok komik lan.

He is finding himself.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Ben bunlarla acayip dalga geçiyorum çok fena uyuz oluyorlar :)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    destanition
    destanition's avatar
    Erkek

husnuweb bunu yazdı:

profil çok komik lan.

kendisine ait olmadığı zaten hemen belli oluyor

Toplam Hit: 779 Toplam Mesaj: 9