Facebook Ve Spotify Bağlantısını Kaldırma
-
spttify de pre aboneliğim var.
facebook üzerinden kayıt ve giriş yapıyordum.
facebooku dondurmuştum. şimdi spotifyden giriş yapınca face otomatik olarak açılıyor.
bunu nasıl çözebilirm
-
FACEBOOK HESABINI MI DONDURDUN?
Spotify hesabını Facebook ile oluşturduysan ancak daha sonra Facebook hesabını dondurduysan Spotify oturumu açamazsın.
Ya Facebook hesabını yeniden etkinleştirmen ya da yeni bir Spotify hesabı oluşturman gerekiyor. Yeni bir hesap oluşturursan, çalma listelerini, kaydedilmiş müziklerini, takipçilerini ve hesap bilgilerini taşıyabilmemiz için bizimle iletişime geç .
basit bir yolu yokmuş bildiğin mail atıcakmışım . halletim
-
aynı olayı bende yaşadım birebir. yok baba açtırtmıyor orospu çocukları. illa yeni hesap açacaksın. tabi eski hesbaına tanımlı premium da çöp oluyor. yeni alman gerekiyor. aile paketinde 2. boş yeri kullandım yeni açtığım hesapta
-
fiki bunu yazdı
aynı olayı bende yaşadım birebir. yok baba açtırtmıyor orospu çocukları. illa yeni hesap açacaksın. tabi eski hesbaına tanımlı premium da çöp oluyor. yeni alman gerekiyor. aile paketinde 2. boş yeri kullandım yeni açtığım hesapta
şimdi baktım. diyorki yeni hesap aç.
onu açtım. preni iptal et diyorlar edicem şimdi. sonralisteni filan biz taşıcaz diyorlar.
iletişim aşamasındayım. yardım kısımlarını okuyorum yani
-
Selam hocam
spotfya mail atıosun facebook ile bağlantını kapatmıyorlar hesabını siliyorlar o face bağlı mail adresinle yeniden hesap açabiliyorsun :)
-
archair23 bunu yazdı
Selam hocam
spotfya mail atıosun facebook ile bağlantını kapatmıyorlar hesabını siliyorlar o face bağlı mail adresinle yeniden hesap açabiliyorsun :)
silsinler. listelerimi taşısındalar. ulan duşa giricem diye spotfy hazırladım çat mail geldi facebooka tekrar hoşgeldiniz diye.
Bu meseleyi çöezeyim diye havlu ile oturuyorum dondu dötüm.
Resmen teknoloji resmen blackmirror