folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Facebook Ve Spotify Bağlantısını Kaldırma

Facebook Ve Spotify Bağlantısını Kaldırma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

spttify de pre aboneliğim var.

facebook üzerinden kayıt ve giriş yapıyordum.

facebooku dondurmuştum. şimdi spotifyden giriş yapınca face otomatik olarak açılıyor.

bunu nasıl çözebilirm

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

FACEBOOK HESABINI MI DONDURDUN?

Spotify hesabını Facebook ile oluşturduysan ancak daha sonra Facebook hesabını dondurduysan Spotify oturumu açamazsın. 

Ya Facebook hesabını yeniden etkinleştirmen  ya da yeni bir Spotify hesabı oluşturman gerekiyor. Yeni bir hesap oluşturursan, çalma listelerini, kaydedilmiş müziklerini, takipçilerini ve hesap bilgilerini taşıyabilmemiz için bizimle iletişime geç . 

basit bir yolu yokmuş bildiğin mail atıcakmışım . halletim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fiki
    fiki's avatar
    Erkek

aynı olayı bende yaşadım birebir. yok baba açtırtmıyor orospu çocukları. illa yeni hesap açacaksın. tabi eski hesbaına tanımlı premium da çöp oluyor. yeni alman gerekiyor. aile paketinde 2. boş yeri kullandım yeni açtığım hesapta

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    fiki bunu yazdı

aynı olayı bende yaşadım birebir. yok baba açtırtmıyor orospu çocukları. illa yeni hesap açacaksın. tabi eski hesbaına tanımlı premium da çöp oluyor. yeni alman gerekiyor. aile paketinde 2. boş yeri kullandım yeni açtığım hesapta

şimdi baktım. diyorki yeni hesap aç.

onu açtım. preni iptal et diyorlar edicem şimdi. sonralisteni filan biz taşıcaz diyorlar.

iletişim aşamasındayım. yardım kısımlarını okuyorum yani

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Selam hocam 

spotfya mail atıosun facebook ile bağlantını kapatmıyorlar hesabını siliyorlar o face bağlı mail adresinle yeniden hesap açabiliyorsun :)

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    archair23 bunu yazdı

Selam hocam 

spotfya mail atıosun facebook ile bağlantını kapatmıyorlar hesabını siliyorlar o face bağlı mail adresinle yeniden hesap açabiliyorsun :)

silsinler. listelerimi taşısındalar.  ulan duşa giricem diye spotfy hazırladım çat mail geldi facebooka tekrar hoşgeldiniz diye.

Bu meseleyi çöezeyim diye havlu ile oturuyorum dondu dötüm.

Resmen teknoloji resmen blackmirror 

Toplam Hit: 1811 Toplam Mesaj: 6
face