folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Facebook Ve Twit Takipci Arttirma İstegi

Facebook Ve Twit Takipci Arttirma İstegi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

Facebook sayfamiza ve twit hesabimiz bi sehre hitap ediyor. 

Istenilen sehirden istedigin kadar begeni yada takip hizmeti alabilecegimiz biyer varmi.

Yada facebook reklam uygulamasinimi denemeliyiz.

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aylmz
    aylmz's avatar
    Erkek

"bak şimdi biladerim" veya "başkan, sen naap biliyomusun" diye giriş yapmak isterdim ama direk konuya giriyorum:

Bir Facebook hesabı açıyorsun, o şehirde yaşayanları arkadaş olarak ekliyorsun. Facebook da max. 5bin arkadaş ekleniyor. Sonra profili sayfaya çeviriyorsun, arkadaşların beğeni olarak geçiyor. Sonra sayfayı, eski sayfa ile birleştiriyorsun ve BAM: 5bin organik türk beğeniye sahip oluyorsun, hemde hitap ettiğin kitleye

binin yarısı beş yüz o da bizde yok
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

@orheyn

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek
    aylmz bunu yazdı

"bak şimdi biladerim" veya "başkan, sen naap biliyomusun" diye giriş yapmak isterdim ama direk konuya giriyorum:

Bir Facebook hesabı açıyorsun, o şehirde yaşayanları arkadaş olarak ekliyorsun. Facebook da max. 5bin arkadaş ekleniyor. Sonra profili sayfaya çeviriyorsun, arkadaşların beğeni olarak geçiyor. Sonra sayfayı, eski sayfa ile birleştiriyorsun ve BAM: 5bin organik türk beğeniye sahip oluyorsun, hemde hitap ettiğin kitleye

Hocam günlük ekleme limiti yok mu facebookta. Yani beş bin kullanıcıyı 2 ayda falan anca toplar belki. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

Mantikli ama kurumsal sayfa icin bu is cekici gelmedi suanlik. El altinda dursun fikir. Guzel dusunce :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Erkek
    aylmz bunu yazdı

Face ban atar :)

Bazen Varsın , Bazen Yoksun...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

bir yazılım vardı diye hatırlıyorum. 

facede gruplarda bulunan kişilerin facebook emaillerini topluyor sonrada onlara topluca davet yada istek gibi bişeymi gönderiyordun. ben öyle bir çalışma arıyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aylmz
    aylmz's avatar
    Erkek
    C-force bunu yazdı
    aylmz bunu yazdı

Face ban atar :)

Daha önce denedim ban atmıyor.

Ayrıca 5 sayfayı birleştirebiliyorsun.

5bin çarpı 5 eşittir 25bin beğeni.

binin yarısı beş yüz o da bizde yok
Toplam Hit: 1595 Toplam Mesaj: 8
takip takip