Facebook Ve Twit Takipci Arttirma İstegi
-
Facebook sayfamiza ve twit hesabimiz bi sehre hitap ediyor.
Istenilen sehirden istedigin kadar begeni yada takip hizmeti alabilecegimiz biyer varmi.
Yada facebook reklam uygulamasinimi denemeliyiz.
-
"bak şimdi biladerim" veya "başkan, sen naap biliyomusun" diye giriş yapmak isterdim ama direk konuya giriyorum:
Bir Facebook hesabı açıyorsun, o şehirde yaşayanları arkadaş olarak ekliyorsun. Facebook da max. 5bin arkadaş ekleniyor. Sonra profili sayfaya çeviriyorsun, arkadaşların beğeni olarak geçiyor. Sonra sayfayı, eski sayfa ile birleştiriyorsun ve BAM: 5bin organik türk beğeniye sahip oluyorsun, hemde hitap ettiğin kitleye
-
@orheyn
-
aylmz bunu yazdı
"bak şimdi biladerim" veya "başkan, sen naap biliyomusun" diye giriş yapmak isterdim ama direk konuya giriyorum:
Bir Facebook hesabı açıyorsun, o şehirde yaşayanları arkadaş olarak ekliyorsun. Facebook da max. 5bin arkadaş ekleniyor. Sonra profili sayfaya çeviriyorsun, arkadaşların beğeni olarak geçiyor. Sonra sayfayı, eski sayfa ile birleştiriyorsun ve BAM: 5bin organik türk beğeniye sahip oluyorsun, hemde hitap ettiğin kitleye
Hocam günlük ekleme limiti yok mu facebookta. Yani beş bin kullanıcıyı 2 ayda falan anca toplar belki.
-
Mantikli ama kurumsal sayfa icin bu is cekici gelmedi suanlik. El altinda dursun fikir. Guzel dusunce :)
-
aylmz bunu yazdı
Face ban atar :)
-
bir yazılım vardı diye hatırlıyorum.
facede gruplarda bulunan kişilerin facebook emaillerini topluyor sonrada onlara topluca davet yada istek gibi bişeymi gönderiyordun. ben öyle bir çalışma arıyorum.
-
C-force bunu yazdıaylmz bunu yazdı
Face ban atar :)
Daha önce denedim ban atmıyor.
Ayrıca 5 sayfayı birleştirebiliyorsun.
5bin çarpı 5 eşittir 25bin beğeni.