Facebook Yapılan Yorum/Beğenilerin Gizlenmesi
-
Selamlar,
Bazen facebookta özellikle bazı konuları tartıştığım insanlar oluyor. Genelde paylaşılan bir siyasi resim ve altına kendi görüşümü beyan edip %90 ağır tartışmaya dönen durumlar.
Yeri geliyor sağdan soldan arkadaşlarımın o yorumlarımı beğendiğini falan görüyorum, ancak resmi upload edenle ortak arkadaşı bile sadece ben olan insanlar. Tanışmayanlar yani.
Muhtemelen anasayfalarında "noneyim bilmemkimin fotoğrafına yorum yaptı" yazıları falan çıkıyor. Ya da sağ üstte chat'in tepesinde anlık güncellenen bir kutucuk var orada falan beliriveriyor.
Bunu nasıl engelleyebilirim? Yani benim beğendiğim resimler postlar yorumladığım gönderiler bende kalsın, işi olmayan görmesin...
"Bazen ben g*t oluyorum tartışmalarda, ifşa olmak istemiyorum :D"
-
takipdeyim benimde gizlemem lazım eğer öyle bişey var ise
-
Sezpanhe bunu yazdı
takipdeyim benimde gizlemem lazım eğer öyle bişey var ise
+ 1 -
maalesef öyle bir şey yok hocam yaptığın yorumlar cıkıyor mesela 3 fotoğraf beğendin hepsi cıkmaz ama 2 mutlaka cıkar sistem karısık bazen cıkıyor bazen cıkmıyor =)
-
emin değilim ama büyük ihtimal bunu kendin engelleyemiyosun. Ama arkadaşların senin gönderilerini haber kaynağında göster seçeneğini iptal ederlerse anca o zaman takip edilmezsin, bu sefer de bunu yapan arkadaşlar ana sayfadaki paylaşımlarını göremez.
-
İşte Bu Yüzden Face denen illetten Nefret Yapıyorum :D
-
kapalı bi grupta yazmadığın sürece çıkar
-
hacılar bakın olayı anlatıyorum diyelim ki
noname ile ben arkadaşız benim paylaştığım şey HERKESE AÇIK ise noname yorum yaptığında noname ona buna yorum yaptı diyor.
yada
nomame ile ben arkadaşız ve benim paylaştığım şey SADECE ARKADAŞLAR olarak paylaşılmış işe noname yorum yaptığında sadece ikimizn ortak arkadaşlarına noname yorum yapmıştır diye sağ üstte yazar.
Resimde de keza aynı şekilde yani yorum yaptığın şeyin paylaşma durumuna göre gözüküyor. Ayrıca noname birini engellemişse o kişi ne olursa olsun nonamenin yorumlarını ve beğenilerini göremez.