folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Facebook Yapılan Yorum/Beğenilerin Gizlenmesi

Facebook Yapılan Yorum/Beğenilerin Gizlenmesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Selamlar,

Bazen facebookta özellikle bazı konuları tartıştığım insanlar oluyor. Genelde paylaşılan bir siyasi resim ve altına kendi görüşümü beyan edip %90 ağır tartışmaya dönen durumlar.

Yeri geliyor sağdan soldan arkadaşlarımın o yorumlarımı beğendiğini falan görüyorum, ancak resmi upload edenle ortak arkadaşı bile sadece ben olan insanlar. Tanışmayanlar yani.

Muhtemelen anasayfalarında "noneyim bilmemkimin fotoğrafına yorum yaptı" yazıları falan çıkıyor. Ya da sağ üstte chat'in tepesinde anlık güncellenen bir kutucuk var orada falan beliriveriyor.

Bunu nasıl engelleyebilirim? Yani benim beğendiğim resimler postlar yorumladığım gönderiler bende kalsın, işi olmayan görmesin...

"Bazen ben g*t oluyorum tartışmalarda, ifşa olmak istemiyorum :D"

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek

takipdeyim benimde gizlemem lazım eğer öyle bişey var ise

Zehirrr . . .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    astegmen
    astegmen's avatar
    Erkek
    Sezpanhe bunu yazdı

takipdeyim benimde gizlemem lazım eğer öyle bişey var ise

+ 1

Bismillah Her Hayrın Başıdır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

maalesef öyle bir şey yok hocam yaptığın yorumlar cıkıyor mesela 3 fotoğraf beğendin hepsi cıkmaz ama 2 mutlaka cıkar sistem karısık bazen cıkıyor bazen cıkmıyor =)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    emin değilim ama büyük ihtimal bunu kendin engelleyemiyosun. Ama arkadaşların senin gönderilerini haber kaynağında göster seçeneğini iptal ederlerse anca o zaman takip edilmezsin, bu sefer de bunu yapan arkadaşlar ana sayfadaki paylaşımlarını göremez.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

İşte Bu Yüzden Face denen illetten Nefret Yapıyorum :D

İmza YOK !!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

kapalı bi grupta yazmadığın sürece çıkar

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hacılar bakın olayı anlatıyorum diyelim ki

noname ile ben arkadaşız benim paylaştığım şey HERKESE AÇIK ise noname yorum yaptığında noname ona buna yorum yaptı diyor.

yada

nomame ile ben arkadaşız ve benim paylaştığım şey SADECE ARKADAŞLAR olarak paylaşılmış işe noname yorum yaptığında sadece ikimizn ortak arkadaşlarına noname yorum yapmıştır diye sağ üstte yazar.

Resimde de keza aynı şekilde yani yorum yaptığın şeyin paylaşma durumuna göre gözüküyor. Ayrıca noname birini engellemişse o kişi ne olursa olsun nonamenin yorumlarını ve beğenilerini göremez.

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
Toplam Hit: 6639 Toplam Mesaj: 8