Facebook Yedekleme
-
Slm facebook hesabımı yedeklemey istiyorum yedekledikten sonra şifremi unuttugumda da yedeklediğim dosya sayesinde eski mesajları okuyabiliyormuyum yada eski fotoları görebiliyormuyum anlatmak istediğim tamda şu mesela yedekleme nasıl oluyor .fb formatında mı yedekliyor yoksa mesajları .txt resimleri .jpg olarak yedekleyip hiçbir extraya gerek kalamdan okumamızı mı sağlıyor
-
gowand bunu yazdı
Slm facebook hesabımı yedeklemey istiyorum yedekledikten sonra şifremi unuttugumda da yedeklediğim dosya sayesinde eski mesajları okuyabiliyormuyum yada eski fotoları görebiliyormuyum anlatmak istediğim tamda şu mesela yedekleme nasıl oluyor .fb formatında mı yedekliyor yoksa mesajları .txt resimleri .jpg olarak yedekleyip hiçbir extraya gerek kalamdan okumamızı mı sağlıyor
hepsini zip yapıyor
albümler klasörü
mesajlar klasörü filan
dediğin gibi hiç bir extraya kalmadan okuyorsun.
-
Sadece resimler için yandex mail kullanıyorsan diske yeni bir özellik geldi facebook hesabındaki resimlerini diske yedekliyor diğerleri için arşivi indireceksin
-
plusmira bunu yazdı
Sadece resimler için yandex mail kullanıyorsan diske yeni bir özellik geldi facebook hesabındaki resimlerini diske yedekliyor diğerleri için arşivi indireceksin
peki nasıl yedekleme yapabilirim hangi programla
-
http://www.okubil.com/facebook-hesabi-nasil-yedeklenir-facebook-yedekleme-nasil-yapilir-facebook-yedek-almak-5850.html
hocam burada anlatılıor fakat benim yedekleyeceğim facebook adresinin email şifresini bilmiyorum son adımda o maile link gelecek bunu nasıl düzeltirim not:hesap benim değil...küçük bi hack operasyonu...