Facebook Yedekleme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gowand
    gowand's avatar
    Erkek

Slm facebook hesabımı yedeklemey istiyorum yedekledikten sonra şifremi unuttugumda da yedeklediğim dosya sayesinde eski mesajları okuyabiliyormuyum yada eski fotoları görebiliyormuyum anlatmak istediğim tamda şu mesela yedekleme nasıl oluyor .fb formatında mı yedekliyor yoksa mesajları .txt resimleri .jpg olarak yedekleyip hiçbir extraya gerek kalamdan okumamızı mı sağlıyor

with great power comes great irresponsibility ‪#‎deadpool‬
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    gowand bunu yazdı

Slm facebook hesabımı yedeklemey istiyorum yedekledikten sonra şifremi unuttugumda da yedeklediğim dosya sayesinde eski mesajları okuyabiliyormuyum yada eski fotoları görebiliyormuyum anlatmak istediğim tamda şu mesela yedekleme nasıl oluyor .fb formatında mı yedekliyor yoksa mesajları .txt resimleri .jpg olarak yedekleyip hiçbir extraya gerek kalamdan okumamızı mı sağlıyor

hepsini zip yapıyor

albümler klasörü

mesajlar klasörü filan

dediğin gibi hiç bir extraya kalmadan okuyorsun.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plusmira
    plusmira's avatar
    Erkek

Sadece resimler için yandex mail kullanıyorsan diske yeni bir özellik geldi facebook hesabındaki resimlerini diske yedekliyor diğerleri için arşivi indireceksin

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gowand
    gowand's avatar
    Erkek
    plusmira bunu yazdı

Sadece resimler için yandex mail kullanıyorsan diske yeni bir özellik geldi facebook hesabındaki resimlerini diske yedekliyor diğerleri için arşivi indireceksin

peki nasıl yedekleme yapabilirim hangi programla

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gowand
    gowand's avatar
    Erkek

http://www.okubil.com/facebook-hesabi-nasil-yedeklenir-facebook-yedekleme-nasil-yapilir-facebook-yedek-almak-5850.html
    hocam burada anlatılıor fakat benim yedekleyeceğim facebook adresinin email şifresini bilmiyorum son adımda o maile link gelecek bunu nasıl düzeltirim not:hesap benim değil...küçük bi hack operasyonu...

Toplam Hit: 860 Toplam Mesaj: 5