Facebook Yorum Kapatma Özelliği
-
facebookta sadece 1 kişinin benim resimlerime yorum yapmasını engellemek istiyorum böyle bi engelleme mümkün mü acaba bilgisi ilgisi olan varmı ;)
-
valla bunu bende çk merak ediyorum hatrlattıgın iyi oldu abi ;) bilen varsa solesn ltfn
-
hocam engellemek istiyorsun da adamı komple mi engellemek istiyorsun yoksa sadece fotolarına yorum yapmasını mı engellemek istiyorsun?
-
Sil adamı yorum morum yapamaz. :)
-
KaraListeye alma diye bir özellik vardı ama nasıl yapıldığını unuttum. onu bul ordan adamı seç neye yorum yapmasını engellmek istiyorsan işaretle.
-
hocam engellemek istiyorsun da adamı komple mi engellemek istiyorsun yoksa sadece fotolarına yorum yapmasını mı engellemek istiyorsun?
---
sadece fotolara yorum yapmamasını istiyorum. resimlerimi görecek ama yorum izni olmayacak KAPİŞ;)
-
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------hocam engellemek istiyorsun da adamı komple mi engellemek istiyorsun yoksa sadece fotolarına yorum yapmasını mı engellemek istiyorsun?
---
sadece fotolara yorum yapmamasını istiyorum. resimlerimi görecek ama yorum izni olmayacak KAPİŞ;)
-----------------------------
valla hocam öle bir yöntem yok ya adamı komple sileceksin ya da engelleyeceksin ama sadece resimlere yorum yapmasını engellemen mümkün değil diye biliyorum... -
<konudışı> illa banlanıcam diosun hocam :) </konudışı>
-
Ayarlar - Gizlilik Ayarları - Profil kurcala burayı bulursun
-
Limited profile diye bir seçenek olması lazım. Elemanı oraya taşırsın. Limitli profil ayarlarını da kısarsın iyice. Sadece bakmakla yetinir.
Toplam Hit: 17454 Toplam Mesaj: 10