Facebook Yorum Kutusu Blogger
-
Arkadaşlar blogger'da bu yorum kutusunu yeni ekledim ama aklım karıştı.Ya benim yorum kutusunda sorun var yani beceremedim ya da bu hep böyle..
Sorunum daha doğrusu önce sorum, burda yapılan yorumları herkes görebiliyor mu ? Yoksa sadece arkadaşlarının yorumlarını mı görüyrosun ?
Eğer herkes görüyorsa bende neden arasıra yorumlar kayboluyor ?
Biryerde hata mı yaptım ? Wordpress ya da blogger'da yorum kutusu kullanan varsa demo sitesini yazabilir mi ?
-
Tanıdıklarının görüyo olabilmesi lazım hocam
-
gizlilik ayarlarıyla ilgili olması gerek.
-
nerde bu ayarlar hocam ? Api anahtarıyla birlikte uygulama gizliliği kodu verdi facebook ama api'den başka kod kullanmadım ki
edit//
Burda 3 tane yorum olması lazım.Msn den soruyorum bazıları yok diyor bazıları var.İşte ben bunu hiç anlamlandıramadım.
http://www.hdfilmizlet.net/2010/11/doktor-jivago-turkce-dublaj.html
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------
nerde bu ayarlar hocam ? Api anahtarıyla birlikte uygulama gizliliği kodu verdi facebook ama api'den başka kod kullanmadım ki
-----------------------------yorum gönderenler hani yazdıklarımı herkes görsün arkadaşlarım sadece ben var ya onu diyorum
-
SUPERBICO bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------yorum gönderenler hani yazdıklarımı herkes görsün arkadaşlarım sadece ben var ya onu diyorum
-----------------------------ok anladım hocam.Mantıklı