Facebook Yorum Yapılan Sayfaların Bildiriminin Gözükmemesini Sağlama
-
Hocalar biliyorsunuz sağ tarafta haber bandı var işte şu şunu beğendi şu şu konuya yorum yaptı vs gibi
herhangi bir sayfaya yorum yaptığımızda o haber bandında serdar şu yorumu yaptı yada şu sayfaya yorum yaptı gibi gözükmemesi için orada ne yapmalıyız ?
sayfanın beğendin yazan yerin altındaki haber kaynağında göster deki tik'i kaldırsak düzelir mi ? o sayfaya yaptığım yorumla sağ tarafta yine gözükürmü arkadaş listemdekiler tarafından -
"Haber Kaynğında Göster"i diyorsan olmaz o sadece senin haber kaynağında sayfanın paylaşımlarının gösterilip gösterilmeyeceğini belirler.
Yorum olayının kapatıldığını düşünmüyorum.
-
hocam listendekinin senin profilinden X'e tıklayıp "Yorumlarını, beğenilerini bana gösterme." (gibi bişeydi sanırım) onu işaretlemesi gerekiyor.
Onun dışında bir engelleme yok. Şu yeni bir arayüz geliyor, sanırım onda haber bandı yok
-
yorum beğeni zaten zaman tünelinde gözükmüyor onu engelledimde sağ tarafta devamlı kayan bir çubuk var ya chat penceresinin sütünde orada gözükyor ona çare varmı demek istiyorum
-
farkındasın demi serdar face konusu :S
-
hocam fake profillere mi yorum yazıyorsun "çok güzelsin" diye :D
-
SARI bunu yazdı
farkındasın demi serdar face konusu :S
evet farkındayım yasaktı ama sosyal ağlarla ilgili kategori açılınca o yasak olayı kalktı diye biliyorum ben hacı
he halen yasaksa admin ve mod arkadaşlar gerekeni yapabilirler.. -
SinusX bunu yazdı
hocam fake profillere mi yorum yazıyorsun "çok güzelsin" diye :D
hayır facebook sayfamda iş arkadaşlarım müdürler yönetciler şunlar bunalr mevcut siyasi sayfalara yorum yazınca direk etiket oluyoruz o sebepten fake profillere yorum yapmak gibi fantezim yok hoca